unban KEVINIKE213
-
Mängusiaene nimi: KEVINIKE123
Blokeeringu põhjus: Juhtkonna töö häirimine ja reeglite rikkumine
Karistaja nimi: Süsteem
Aeg: igavesti
Miks soovis unbanni saada?:Sest ma isegi ei mäleta miks ma sain bänni aga sooviks väga mängida seal serveris. Luban et ei tee seda enam. Voite mu raha, xp või mis iganes asjad ära votta aga ikkagist sooviks seal serveris väga mängida.
-
Eii ja eii
-
@rdin999 miks?
-
Kui sa ei mäleta mida sa valesti tegid, siis sa pole ka oma veast õppinud...
-
| | ˇ
-
@zyte tuli meelde õppisin oma veast ja luban et ei tee seda enam: varastasin ranke kuna soovin, et rohkem kodusi maha panna ja /shop teha.
(ma nagunii ei saa unban) -
@kevinike123 ütles unban KEVINIKE213:
(ma nagunii ei saa unban)
@kevinike123 noh vastasid meeskonna eest ära sellele avaldusele.
-
@kevinike123 poolt ja mangusisene nimi on tegelt KEVINIKE123
-
@speedxx12xx tosi koge maata kirjutasin KEVINIKE213
-
@istomol kas ma siis pean ikka nende alt accidega sees käima nagu: KEVINIKE1234 MyMamoMoomo NEWATKANNUKAS KANNUKAS2?
-
@kevinike123 Minuteada oli (vähemalt vanasti) reegel et kui isiku üks kasutajatest on banned siis teist selle põhjal ei karistata mis eelnevas kontos korda saadetud, muidugi oleneb mida sa korda saatnud oled. Võin ka eksida
-
@istomol ütles unban KEVINIKE213:
@kevinike123 Minuteada oli (vähemalt vanasti) reegel et kui isiku üks kasutajatest on banned siis teist selle põhjal ei karistata mis eelnevas kontos korda saadetud, muidugi oleneb mida sa korda saatnud oled. Võin ka eksida
Nvm lugesin reeglid üle, i dunno kus see meelde jäi aga mingi teema sellega igatahes oli
-
Unban avaldus tagasi lükatud. Siinsed kommentaarid on vast piisav selgitus sellele.
L&A