Kandideerimine - pyrotox - Valvur
-
Minu mängusisene nimi on pyrotox.
Discord on SunlifeNolife #5218 .
Vanus on mul 17, aga saan kohe varsti 18 (12 September).
Kogemusi on mul ligi 5-6 aasta jagu, olen olnud paljudes serverites moderaator ja administraator, olen ka olnud "kaas-omanik" ,olen olnud ka tehnik 2 aastat (serveri nimesid kahjuks ei mäleta).
Oskused:
- Kick, Mute, Unmute,
- Invsee,
- Tempban, Ban, Unban, Ipban,
- Coreprotect,
- Wand(Worldedit & Worldguard käskudest oskan kõike),
- Sc(staffchat), Socialspy,
*Warn, Unwarn, Reports,
*Tpo, Tpohere, Tdl locations,
Oskan kasutada ka pex käske ja paljusid teisi käske.
Survivalis ma üritan aidata inimesi nii palju kui ma saan ja Opsurvivalis ma vahest kaevandan.
Ainukesed asjad mida ma kännuka puhul halvasti näen on see, et server vahepeal laggab kui on rohkem inimesi sees ja rikutakse reegleid korduvalt.
*Olen kiire õppija,
*Hea suhtlemisoskus, Meeldib teisi aidata.
*Ei ole koguaeg serveris aktiivne,
*Ei pruugi koguaeg asjadest aru saada.Jah olen saanud karistada, kuna ma reklaamisin (kui nii võib öelda) teist serverit.(Küsisin kas __ töötab veel?)
Ei ole just väga palju tunde mängitud, hetke seisuga olen serverist mänginud 18 tundi, üritan olla igapäevaselt olla nii aktiivne kui võimalik
-
Vastu.
-
Nah.
-
Poolt. Isik on väga abivalmis
-
Meeskonnaliikmel ei ole õigusi kasutada /socialspy, seega ei ole see ka eriline teadmine, vaid lihtsalt on meelde jäänud sellise käskluse eksisteerimine. Üks kandideerimise reeglitest on ka, et pead eelnevalt olema vähemalt nädal aega mänginud, seega see on ka miinus. Hetkel keegi ei teagi sind.
-
See postitus on kustutatud! -
Karlpro kirjutas: "Meeskonnaliikmel ei ole õigusi kasutada /socialspy, seega ei ole see ka eriline teadmine, vaid lihtsalt on meelde jäänud sellise käskluse eksisteerimine. Üks kandideerimise reeglitest on ka, et pead eelnevalt olema vähemalt nädal aega mänginud, seega see on ka miinus. Hetkel keegi ei teagi sind."
Olen samuti vastu selle tõttu.
-
Ma veel vastu. Karl põhjendas mu vastuse
-
Poolt
-
Lähen siis vastuvoolu, kogemusi tundub sul olevat, seega saa rohkem mänguaega lihtsalt.
Minu käest saad poolthääle. -
- Ebaaktiivne
Kandideerida saab uuesti 1 nädala pärast.
Lukku & Arhiivi