ARTURM2O ABISTAJAKS!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: arturm2O
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): arturm20#9426
**Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Natukene oskusi on, kuid pole olnud kuskil serveris meeskoonas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, abistamine, suhtlemine ja kaevandamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ei näe midagi halba ega ei tundu et on midagi valesti.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Minu positiivsed küljed on:
· Abistan kui on vaja.
· Külmnärv eksisteerib
Minu negatiivsed küljed on:
· Ei saa discordis mõnikord vastata.
· Võin olla vahest ebaaktiivne.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah olen.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Sain bani,sest ei teadnud et kui server on hooldustöödel siis ei saa sisse, proovisin mitu korda sisse saada ja siis lõpuks sain bani. Mute olen saanud läbi msg spämmamise eest.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen mänginud minecrafti peaaegu 2-aastat, Kännukat olen varsti 1-aasta. Serveris olen 4-5h sees. -
Räägi palun keelust.
-
Sa saad kandideerida ainult valvuriks kui puudub veterani rank!
Hetkel erapooletu -
poolt
-
vastu
-
Abistajaksa saab kandideerida vaid veteran, kui seda ei ole saab kandideerida kas valvuriks või ehitajaks.
-
@maraxx tean jah mul läks see meelest ära.
-
Vastu, põhjus sama, mis Kerheris'le/Matu69'le.
-
Sooviks lisada, et 2 sinu punktidest on peaaegu täpselt samad mis tagasi lükatud Pelku avaldusel, kui mõte oleks sama, siis see poleks eriline probleem, kuid sõnastus on üks ühele??
-
Avaldus on väga lühike ning lohakalt tehtud. Näitab seda, et peaksid veel kasvama ja ennast arendama, ennem kui kandideerida üritad. Lukku & arhiivi.