H6be Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: H6be
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Hõbe#0094
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olin kunagi kuskil minecrafti serveris moderaator aga ei mäleta enam selle nime, olen ka väga palju kokku puutunud world edit-i ja worldguard-iga.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suhtlemine, teiste aitamine ja sõpradega koos ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt halba ei näe, aga hopper süsteemid jooksevad suht tihti kokku.
Positiivsed küljed: Suudan säilitada külma närvi, olen kogu aeg kättesaadav, olen aus, olen kohusetundlik, olen meeskonna mängija.
Negatiivsed küljed: Vahepeal võib ka lipsata mõni ropp sõna suust välja, ei pruugi naljast aru saada ja võin teatud situatsioonides kergesti ärrituda, kuid siiski suudan ennast kontrollida ja kiiresti maha rahuneda.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen karistada saanud suhteliselt ainult ropendamise eest.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kui mul on olnud igav siis olengi hakanud ropendama või mingit jama korraldama, aga nüüd viimasel ajal olen proovinud selliseid asju vältida kuna mõistan, et serveris on ka väikseid lapsi kes ei tohiks selliseid sõnu näha ega ära õppida.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kui ma olen farmide ehitusega väga hoos siis ma võin olla kuni 5h päevas sees.
-
Vastu, minu arvates on liiga suured probleemid käitumisega, karistusregister liiga suur.
Pealegi,
"Suudan säilitada külma närvi,
võin teatud situatsioonides kergesti ärrituda," -
Poolt tore vana
-
Vastu, ülbitseb koguaeg ja ei oska chatis käituda.
-
Vastu, Skheea ütles põhjuse.
-
vastu, põhjus öeldud
-
@ryxor Antud teema kohal ei tohiks sõna võtta isik, kes on olnud varemalt perma banned.
-
Poolt. Minu arust tuleks võimalus anda
-
@estlike Vastu, minu arvates on liiga suured probleemid käitumisega, karistusregister liiga suur.
1) Vastus:
Hetkel on meeskonnas isik, kes on ise olnud perma banned, kuid siiski anti talle võimalus ja võrreldes minu ropustega seda ei anna isegi võrrelda ja lisaks sellele olen end kokkuvõtnud.Pealegi, "Suudan säilitada külma närvi,
võin teatud situatsioonides kergesti ärrituda"2) Vastus: Meil kõigil on situatsioone kus me võime kergestisesti ärrituda ja ma ei usu, et maailmas on inimest kes üldse ei ärrituks. Lisaks "Suudan säilitada külma närvi" seda saab võtta mitut moodi, nt "Suudan säilitada külma närvi otsuste langetamisel."
-
Vastu, kandideerimisavaldusel võivad võtta sõna kõik kellel soov, pealegi nad on veel meeskonnas ka niiet sa ei saa keelata neil seda teha, see näitab juba ebameeldivat suhtlusviisi meeskonnaga ning sul olnud palju varasemaid karistusi.
-
@h6be
Sellel meeskonnaliikmel ei ole hiljutisi karistusi, Sinul aga on.
Pealegi, ei ole eriti tugev kaitse "aa, aga tema tegi ka ju?!"
Taotlus on siiski Sinu poolt, mitte tema. -
@maraxx minu seisukohast ma ei näe mingit ebaviisakat suhtlusviisi vaid see on kõigest minu arvamuse avaldamine. Lisaks see võrldus "Hetkel on meeskonnas isik, kes on ise olnud perma banned, kuid siiski anti talle võimalus" oli toodud selle pärast, et kui te hakkate karistuste järgi meeskonnaliiget valima siis ei oleks tohtinud tema ka meeskonda saada.
-
Kindlasti ei valita selle järgi, kuid see on üks faktoritest.
Nagu ma ütlesin, ei ole sellel meeskonnaliikmel hiljutisi karistusi, poleks ka Sinul, ei teeks karistusregister (vähemalt minu silmis) suurt vahet. -
Kindlasti vastu, siin ka põhjuseid mainitud ja ei näe sinus meeskonnaliikme materjali.
-
vastu, ülbitseb, karistada kordagi pole saanud
-
Poolt, näen tegelikult poisis suurt arengut. Kõnepruuk tunduvalt paremaks läinud ning käitumine ka.
-
Hetkel olen erapooletu, jälgin su käitumist & aktiivsust ja kunagi hiljem võibolla muudan häält.
-
Häälte põhjal ja meeskonna armamusel ei ole sobilik hetkel meeskonda. L&A