Ecion Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Ecion
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): R3ntrak#5094
Vanus (vähemalt 13): 18Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi on olnud üle aastate mitmeid, nendega kaasa arvatud oskused. Olen olnud Administraator Impeerium serveris, Moderaator Prica serveris ning lühikest aega ka Ehitaja siin, Kännuka serveris. Oskan kesktasemel kasutada Worldeditit, VoxelSniperit ning WorldGuardi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt tegelen survival serveris ehitamisega ja tavarate kogumisega. Hea meelega suhtlen ka teistega, kui ühisest teemast jutt käima läheb. Nüüdsest, kuna saab ka skyblocki hakata mängima, hakkan ma veetma osa oma serveris oleku ajast ka ehk seal.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Vahepeal leidub kogeda serveris lagi, täpsemalt siis block lagi. Muidugi lag on enamasti vältimatu kõigi serverite puhul kuid Kännuka serveris on see mulle vähemalt rohkem silma jäänud. Server on siiski vägagi populaarne ja probleem võib oleneda hostis. Ei tea.
Üleüldiselt on serveri omadused ja antavad võimalused head.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Olen heatahtlik ega ole soovi kunagi millegist konflikti tekitada. Meeleldi ka aitan teisi, kui selleks neil vajadus ilmneb.
Negatiivsed: Tihti, kui keegi midagi pikalt mulle seletama hakkab, siis kaon kuskile oma mõtetesse ära ning ei mäleta jutust pooltki. Olen kummikommi sõltlane.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Enda teada mitte.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aega on mul piisavalt, et serveris olla enamus päevadest vähemalt 1-5 tundi. Serveris olen enamasti olnud aga umbes 2-4h päevas. Ajavahemik võib siiski kõikuda, kuna tegelen ka muude tegevustega.
Vabal ajal, peale minecrafti mängimise, tegelen fotograafiaga ja osalen ka n-ö ühes huviringis.
Samuti pole minecraft ka ainuke mäng, mida mängin. -
norm poolt
-
Väga normaalne isik. Poolt!
-
Ehitaja olid vähem kui kuuaega, kui meeskonnas soovid pikemalt olla siis olen poolt.
-
Mdea poolt arvan.
-
poolt
-
poolt
-
Jes poolt sa oskad väga hästi ehitada
-
See postitus on kustutatud! -
Ei olnud selles päris kindel kuid siiski tajun nüüd, et kõigun liiga palju selle minecrafti mängimise motivatsiooni suhtes. Võtan oma kandideeringu tagasi ning paluks teema lukku panna.