LilAllu Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: LilAllu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Garoshi#0596
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Erilist kogemust ei ole, kuid olen ühes serveris olnud Abistaja. (KlotsCraft)
Suudan kasutada ka enamus käsklusi, WorldEdit ja WorldGuardMis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Põhiliselt mängin ma survivalis ja ehitan, kaevandan või räägin chatis inimestega.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Tihti on probleeme lagiga, kuid selle vastu ei saa midagi teha. Chati reostus on minu arust üks probleem mida ma tahaksin parandada kui meeksonda saaksin. Üldiselt olen väga rahul serveriga.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
Olen vägagi abivalmis ja annan endast parima, et server positiivsena hoida (chat)
Suudan hoida külma närvi ja mõistan nalja.Negatiivne:
Minecraft pole ainus mäng mida mängin, nii et võin vahest olla ebaaktiivne.
Oma Interneti pärast võin ma ka vahest olla ebaaktiivne sest, et 1000 pingiga ei ole võimalik mängida.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei tea küll et oleksin.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Päeval ei ole mul erilist midagi teha, nii et saan serveris olla 1-4 tundi. Samuti olen aktiivne ka öösel.
Olen väga tihti vahetanud nime minecraftis nt: (PotatoSkeppy, VikatiVanja, SpeedSpyX) -
Poolt! Mäletan kui olid Vikativanja ja andis mulle asju
-
Tundud sõbralik. Poolt!
-
Vastu..
-
@estlike See oli hilja öösel ja inimesi ei olnud eriti sees. Väga vabandan kuidas käitusin proovin järgmine kord paremini käituda.
See kys oli mu sõbrale ja see ei olnud selle mõttega.
Need 3 on mu kõige halvemad, vaata mu üleüldist käitumist.Saan aru kui vastu
-
Vastu, isegi kui oli nali siis peaksid teadma, et ka naljadel on oma piir.
-
See on küll hea vabandus, aga vastu oleks ma igatahes.
Umbes pool aastat tagasi kui paar korda kõnes olime ei olnud Sa just külmanärviline. -
Vaadates olevaid argumente olen kahnjuks vastu.
-
uh
vastu -
@lifecycles Saan aru
-
@estlike Ei mäleta
-
Lubasid ära taguda. Poolt
-
Vastu, minu silmis liiga noor.
-
Meeskonna järeldusel ei sobi hetkel meeskonda. L&A