Stoolen abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Stoolen
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): h u l k u r #5108
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud korduvalt Kännuka meeskonnas, kõik vajalikud oskused on olemas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin pea kõiki mängumoode, kuid üle kõige eelistan Skypvp-s kakelda.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Skypvp süsteemi saaks teha huvitavamaks ning effektiivsemaks. Samuti ka võiks tõsta kandideerimise vanusepiirangut 2 aasta võrra.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen õiglane ning külma närviga. Võin ka vahel tunduda liiga karmi käega ning aegajalt mõneks ajaks ära kaduda (maksimum 30min).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Tõsiste põhjustega kindlasti mitte. Karistused on olnud kas testid või niisama jamamised.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen enamasti aktiivne lõunaajal ning õhtul-öösel. Kui vaja viskan ka serverile hommikuti silma peale. -
POOLT POOLT POOLT, Bari juht Stuulun
-
Poolt.
-
POOLT
-
Poolt
-
noo mis siin ikka poolt
-
POOLT
-