PandaAnni14 valvuriks
-
See postitus on kustutatud! -
Vastu. Õigekirjaoskus on minu arust liiga puudulik, et meeskonna liikmena serveris ja foorumis toimetada.
-
kui keegi veel aru pole saand siis see kandideerimis avaldus oli naljaga tehtud tahtsin õnne proovida
-
Selliste asjadega ei tehta nalja. Niimoodi ei teki mingit usaldust niiet VASTU
-
Kui tegemist on naljaga, siis ehk paneks avalduse lukku. Kui isik saakski meeskonda, ei võtaks ta seda ilmselgelt tõsiselt.
-
???
-
pole avaldust ülegi vaadanud, ei saa kindel su vanuses olla kui oled kord öelnud et oled 12,13 jne jne, kirjavigu ka muidu rohkem kui mul serveris karistusi on olnud ( väga palju ) ning tundub et oled valetanud oma vanuse kohta. Minu arvates ei ole sa sobilik meeskonda ega ei käitu selleks vastavalt kui teed avalduse "naljaga ja proovid õnne" ???
Vastu
-
@pandaanni2004 ütles PandaAnni14 valvuriks:
kui keegi veel aru pole saand siis see kandideerimis avaldus oli naljaga tehtud tahtsin õnne proovida
lmao ok
-
@pandaanni2004 looda edasi
-
@stoolen no ma ei mõelnud seda nii naljaga kui võetakse siis oskan ikka käituda
-
@aa aa mind ei huvitand sinu isiklik arvamus arvamuse võib kaa enda teada jätta
-
@seeme aa kes sa oled siuke mulle ütlema et sa ei usu et ma 16 olen äkki sa oskad arvutada kui vana ma olen kui ma 2004 nündind se ei tähenda kui mul kirjavigu rohkem kui sul karistusi äkki selleks mingi põhjus selle peale ei mõtle ? mõtle ennem kui kirjutad ja ma pole avaldus kunagi teind kus oleksin 12või 13 kasva natukene
-
kas olen öelnud et oled avalduse teinud kus oled 12/13? Ei, ytlesin et sa oled korduvalt öelnud et oled noorem, "Oskan külma närvi hoida" ei paista välja...
-
@pandaanni2004 "16" aastane peaks juba oskama VÄGA korralikult eesti keelt?
-
@stoolen no ma ei mõelnud seda nii naljaga kui võetakse siis oskan ikka käituda
Kui sa avaldust kirjutad, pead näitama, et oled tõsiselt võetav ning oskad käituda. Hetkel ma seda ei näe. Vastu.
-
Sööme nuudleid
-
@seeme ütles PandaAnni14 valvuriks:
kas olen öelnud et oled avalduse teinud kus oled 12/13? Ei, ytlesin et sa oled korduvalt öelnud et oled noorem, "Oskan külma närvi hoida" ei paista välja...
Hahah mida sa ajad nagu frl mine kasva olen max 3 avaldust teind ja sa ei pea vaatama kui ei meeldi
-
@seeme aga äkki sa oled nii tarkk ja tuled õpetad seda siis sa selle peale pole tulnd et olen äkki soomest tulnud ?
-
Sellise suhtumisega isikut kindlasti ei tohiks meeskonda lasta. Ei oska hoida külma närvi ning nähvab igasuguse kriitika peale. Täielikult vastu.
-
@seeme aga äkki sa oled nii tarkk ja tuled õpetad seda siis sa selle peale pole tulnd et olen äkki soomest tulnud ?
Äkki või päriselt? Soomest tulemine ei õigusta selliseid vigu nagu siin avalduses on. Olgu siis mõned sõnastusvead, aga siin on lihtsalt lohakusvead - suure algustähe valesti kasutamine või üldse mitte kasutamine, slängilikud lühendid, kirjavahemärkide puudumine. Kandideerimise formaadis on selgelt kirjas, et sõnastus ja üldine avalduse väljanägemine annab väga suure osa mulje sinust, kui meeskonnaliikmest. Selliseid asju õpitakse algklassidest saati ning ka Soomes. Kuna autori poolt teema kustutatud, siis läheb lukku ja arhiivi ka.