zerocolas valvurik's
-
Teie mängusisene kasutajanimi: zerocolas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zerocolas#6720
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud mõnes server moderator, aga see oli kaua aega tagasi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): ehitamine ja endis olemine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): kindlalt on paar asja, mis vahest ajab pahaseks, aga mitte midagi väga hullu
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: ma olen hea tiimi töös ja olen suht aktiivne. Negatiivne: ma ei pruugi alati suuta külma närvi hoida ja olen vahest kohmakas
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: jah olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks:1 tpakilli pärast (ei teadnud reegleid siis) ja /msg spami eest
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen suht aktiivne, proovin ikka olla rohkem aktiivne, aga kool ei lase. ma proovin olla võimalikult abivalmis kõigi vastu ja tegeleda palju teiste aitamisega. -
noor, kuigi ma ise vanem pole aga vahet ei ole.
avalduses palju vigu ja vähe vaeva nähtud. ei suuda kylma närvi hoida on halb meeskonna liikmele -
Vastu. avalduses palju kirjavigu ja külma närvi võiks ikka hoida.
-
vastu, minu silmis liiga noor
-
Vastu, avalduses on kirjavigu ja minu arust on meeskonnas praegu piisavalt inimesi
-
Vastu, pean nõustuma Ryxoriga.
-
No kurat ma tahan ka siis juba valvuriks saada kui siin möned saavad, ega ma papist tehtud poiss pole.
-
@lebron_krex su käitumine ütleb midagi muud.
-
@lebron_krex davai kõik tsiviilid meeskonda teeme nii
-
L&A
Ebaaktiivne.