Segane valvuriks? #3
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Segane
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Segane#6211
Vanus (vähemalt 13): 13, suvel 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkel ei ole veel meeskonnas olnud kuid tean mõndasi commande mida sain proovida kui sõpradega oma server oli.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Teiste mängijate aitamine commandidega, asjaliselt või rahaliselt inimeste toetamine, ehitamine, farmimine ja PvP.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Isiklikult näen, et inimesi võiks reeglite järgi karistada, mitte anda lühemaid karistusi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne: Tean väga hästi reegleid, olen kännukas väga aktiivne ja kuna olen veel noorema võitu, on mul aega olla kännukas aktiivne ja inimesi aidata. Suudan ka hoida külma närvi ja mind ärritada on raske.
Negatiivne: Võin tunduda mõnes olukorras ülbe kui kaitsen inimest või aidates tal asju tagasi saada. Kuna ka olen ka sportlane, võin vahete vahel olla laagrites, aga ilmselt ei tule neid covidi pärast veel niipea
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah olen, korduvalt
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Viimati sain kui tegime skyblocki meeskonnaga halva otsuse ja kasutasime ära buggi
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Julgen kindlalt väita et olen kännuka üks aktiivsemaid mängijaid, olen päevas 1-8 tundi aktiivne ( vahel ka rohkem) -
VASTU!
"Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah olen, korduvalt"
-
ei
-
Mdea kuigi oled palju reegleid rikkunud arvan et kui end käsile võtaksid oleksid eeskuju. Jään ERAPOOLETUKS
-
ei
-
PoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOlT
-
Erapooletu. Serveris muhe tegelane, kuid vanust jääb minusilmis väheks.
-
vastu, sinuga liiga palju jamasi koguaeg
-
@ryxor tean palju probleeme minuga olnud on kuid luban, et olen ennast käsile võtnud
-
Poolt!
-
Poolt!
-
Poolt!
-
POOLT
-
muidugi poolt
-
Hetkel ei sobi Meeskonda.