H6be valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: H6be
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Hõbe#0094
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olin kunagi kuskil minecrafti serveris moderaator ja olen ka ise minecrafti serverit omanud. Enam vähem kõik commandid on peas (worldedit, worldguard jne).Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suhtlemine chatbox-is, teiste aitamine tsiviilina nii kuidas saan ja sõpradega koos ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt halba ei näe, kuid meeskonda kandideerimise vanuse piirang on liiga madal ja seda võiks natuke tõsta.
Positiivsed: Olen aus ja olen kohusetundlik.
Negatiivsed: Ei pruugi naljast aru saada ja võin olla vahest liiga otsekohene.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Sest ma olen varasemalt käitunud valesti ja halvasti ning olen ka nüüdseks ennast muutnud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsusega mul probleeme ei ole, sest kui ma olen farmide ehitusega väga hoos siis ma võin olla kuni 5h päevas sees.
-
OLEN POOLT.
- Avaldus on kena
- On oma suhtumist muutnud, pole ammu karistada saanud.
- Kõnedes on viisakas ja abivalmis.
- Serveris aitab teisi.
- Hõbe on väga aktiivne
- Otsekohesusega vaidlen vastu, ta on enda vastu liiga karm selles suhtes.
-
Poolt
Tore ja sõbralik.
Aitab alati mängijaid. -
vastu, varasemalt piisavalt probleeme sinuga olnud.
-
Ma arvan, et olen POOLT
-
Vastu, isik on korduvalt karistada saanud.
Pole vaja rohkem seda meeskonda pekki keerata kui see praegu on.
-
Poolt.
-
vastu sa mingi närvihaige
-
@nupzik -
-
Poolt!!!
-
Poolt!
-
timm arvamus kandideerimislimiidi kohta. loodan, et teised võtaksid ka arutuseks selle vanuselimiidi suurendamise.
pluss ta pani normilt forti 1v1-s nii et stiilipunktid ka veel juurde
poolt -
Poolt! Oled väga sõbralik ja abivalmis!
-
Poolt, varasemalt oli käitumisega muresid. Nüüdseks on märgatavalt end muutnud. Serveris on väga korralik ja sõbralik. Alati on valmis mängijaid aitama. Aktiivsust on samuti korralikult. On tõesti muutumist näidanud oma suhtumises.
-
Vastu
-
Poolt. Oled hästi silma jäänud, kuid peaksid hubis afkimise lõpetama, kui meeskonda saad.
-
Legend.
Poolt! -
poolt
-
vastu
-
poolt