Noball Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Noball
Discord: johnes#3171
Vanus: 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Kuskil 2017. aasta alguses olin Kännukas lühikest aega moderaator, mis oli tol ajal vist kõige madalam aste meeskonnaliikme jaoks. Meeskonna töökogemuse suhtes võin öelda, et seda mul mingil määral kindlasti on, kuid geenius ma nüüd igal juhul ka pole. Suhelda ja aidata mulle üldiselt meeldib ja olen päris tuttav ja harjunud sellega, kuidas teised mängijad (siin pean silmas peamiselt minust nooremaid tegelasi) võivad käituda. Teiselt poolt aga ei ole ma täiesti tuttav ega mäleta meeskonnaliikmetele antud käsklusi/commande (kuigi ma olen päris kindel, et peale veidike harjutamist suudan ma need ka meelde jätta).
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Peamiselt meeldib mul serveris tegeleda ehitamise või chatis rääkimisega. Tavaliselt võtan ette väga suuri ja aeganõudvaid ehitusprojekte, mis pähe tulevad ja mis toredad tunduvad olevat. Vanasti olin ka suur creative serveri fänn, kui see veel olemas oli (mis võiks tagasi tulla wink wink Karl).
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Nii. See on nüüd minu isiklik arvamus, kuid minu arvates on väga umbkaudselt sõnastatud paar reeglit Kännukas. Tooksin praegu näiteks välja reegli 1.21, kus on peale teiste ebasobivate teemade toodud ka välja, et on keelatud rääkida “häkkimisest”. Mina küsiksin nüüd selle peale, et kas see mitte ei tähenda, et on (tehniliselt) ära keelatud selliselt sõnastatud reegliga häkkimisest rääkimine absoluutselt üks kõik mis kontekstis? Isegi kui meeskonnaliikmed lasevad arusaadavatel kordadel ilma karistuseta häkkimist mainida, arvan ma ikkagi, et nii suvakalt sõnastatud reegel ei tohiks olla olemas serveri ametlike reeglite hulgas. See toob potentsiaalselt ainult peavalu nii mängijaskonnale kui ka meeskonnale.
Positiivsed & negatiivsed küljed:
Negatiivsed:- Kipun vahetevahel tegema musta huumorit liiga palju
- Kipun ka olema veidike liiga otsekohene
- Võin vahest ka liiga leebe olla
Positiivsed:
- Olen enda arvates külma närviga ning lähen harva vihaseks
- Püüan alati mõlemat poolt argumendis võrdseks pidada
- Olen suhteliselt leppiv
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastasite jaatavalt, siis miks: Umbes 2 või 2 ja pool aastat tagasi sain ma umbes kaks või kolm korda mutei, kuna tegin ühe meeskonnaliikme peal (see oli minu arust CoolGirlCool, kui õigesti mäletan) liiga palju noomivat nalja.
Lisainfo: Serveris olen ma kindlasti iga päev vähemalt 1h - 2h, kuid see number on tavaliselt palju kõrgem. Vahest tuleb ka muidugi erandeid, kus näiteks kooli pärast ei saa üks päev sees olla, kuid olen kindel, et vajatud 4h nädalas saan täidetud.
Lõppsõnaks tahaksin veel öelda et vurtsvasser on parim. Aitäh teile.
-
Poolt.
-
Poolt.
-
Lol ei, poolt
-
About time. Poolt
-
Avaldus hea, saab ns skypvps trollata, Karl pani poolt niiet MUIDUGI POOLT!!!!!!
-
Väga raske on minul seda avaldust tõsiselt võtta teades mihuke naljahammas sa oled, seda eriti discordi serveris. Oma negatiivsete külgede alla lisasid ka musta huumori mida igapäevaselt teha armastad, kuid meeskonnaliikmeks saades pead sa selle tegemisest kas loobuma või selle tegemise minimaliseerima.Hetkel ma ei usu, et päevapealt on isik võimeline need muutused ellu viima ning neist lahti ütlema.
Olen vastu -
Kindlasti poolt, Noball on tegelikkuses üpris adekvaatne.
Huumoril ei ole midagi viga, nalja peab saama, kuid just selle trolli käitumise võiksid kaotada.
Häkkimise reegli kohta ütleks isiklikult, et sellest rääkimise eest oleks eriti mõttetu karistada.
EduEDIT: Kusjuures pakun, et selle reegli all mõeldakse seda, et "ma tulen häkkima" või "minge häkkige skypvps seal lihtne asju saada" vms on keelatud, mitte üleüldine teema.
-
Mina olen vastu samal põhjusel mis istomol
-
Poolt
Oled väga rahulik ja sõbralik. -
@istomol Tänan väga põhjaliku vastuse eest. Huumorit kipun tõesti tegema üpris palju, eriti Discordis nagu sa ennem mainisid. See on minu jaoks huvitav tegevus ning see aitab mul enda arvates ka võõraste inimestega paremat tutvust teha.
Kõigest sellest aga rääkimata arvan mina isiklikult, et suudaksin huumorit (peamiselt siis musta huumorit) leevendada Kännukas ja Kännuka Discordis kohe praegu. Seda küll meeldib mulle teha, kuid ma arvan, et saan ka väga hästi ilma selleta hakkama. Pealegi, minu arust pole ma viimastel aegadel öelnud nii Kännuka serveris kui ka Discordis sellist nalja, mis oleks otseselt reeglitevastane või karistatav. Siiski, olen nõus sinu öelduga.
-
@estlike ütles Noball Valvuriks:
EDIT: Kusjuures pakun, et selle reegli all mõeldakse seda, et "ma tulen häkkima" või "minge häkkige skypvps seal lihtne asju saada" vms on keelatud, mitte üleüldine teema.
Mhm, seda eeldasin ka mina. Arvan ka, et loomulikult ei karista meeskond arusaadava kontekstiga sõnumeid, kus on häkkimist mainitud, aga arvan ka ikkagi seda, et nii ükskõikselt sõnastatud reegel toob pigem halba kui head serverile.
-
poolt
-
Poolt
-
Poolt!!!
-
Poolt! Jumal valvuriks
-
الله معك, Poolt
-
Poolt