Depression
-
-
Spawnis on damage disabled, mis tähendab, et laava ei tee dmg ning keegi poleks kahju saanud ja asju kaotanud.
-
Ei saa olla pilte minust sitta rääkimas teie kohta palju kuna ma ainult VC-s räägin ning minu arust see täiesti tavaline kui keegi, kes 5a+ serveris eksisteerinud , räägib vahepeal taga teistest või kõik tegelased ei meeldi.
-
Istomoliga rääkides tihti ma olen rääkinud küll paska, kuid alati ma olen öelnud istole, et at the end of the day ma ikka respectin igat staff memberi ning see taga rääkimine jääbki aint selleks, taga rääkimiseks.
Kui serveri tulen käitun ikka ilusti jne(enamasti). Lisaks, tavaliselt ma räägin negatiivseid asju kuna minu arust võiks teatud asju muuta ning paremaks teha, mitte kuna ma vihkan k6iki jne. Ma ei tee serverit maha nii, pigem pointin vigasi v2lja imo ja kritiseerin. -
Pole kordagi kutsunud kedagi serveri hackima. Mu yt channelil literally yle 20 fucking hackeri video k2nnukas, kõik on banni saanud. Miks ma peaks hackereid kutsuma?
-
Ausalt öeldes, ma algul olin frustraded ning mad, mis juhtus ning läksin üleliia oma käitumisega, kuna jäi mulje, et mul pole võimalustki saada lühendust vms ning see viiski mu sellise teoni nagu spammamine kuna see tundus olevat ainus viis, vabandan. Ma saan aru, et selline käitumine polnud kõige targem ning suht idiootlik, aga ma ei tea kuidas käituda kui lihtsalt iga mu palvele ja asjale instantly ütled ei ning blockid ja banid discist ka ära.
Lihtsalt jättis sellise mulje, et mul ple võimalustki, aga palun. Ma oleks respectful kui teie ka sama vastu oleksite. Lisaks ainuke meeskonnaliige, keda ma rohkem maha olen teinud oledki sina, aga see mineviku tõttu ning kui minu perspektiivist vaataksid, ma usun, et sa saaksid aru. Istomoliga lic friendly banter olnud, et ta sai abistaja oioi kännukas jne, aga midagi hullu minu meelest ma ple muudele meeskonnaliikmetele lähiajaloos öelnud(kui just skypvps mõni staff ei solvu tapmise tõttu), aga ofc kunagi ikka kuna ma ikkagi olen pikka aega ju mänginud. Kuna ma olen otsekohene inimene ss ma pruugin küll maha rääkida teisi ja nii, kuid sõprade ringis pigem, aga vabandan kui välja leakinud sitta, mis olen rääkinud. Rääkides bugidest, ma olen kõik bugid, mis skypvpd mängides sulle öelnud ning neid plegi palju olnud. Rääkides minevikust, on tõesti olnud bugide varjamisi, kuid tbf factioni ajal kõik varjasid buge, et advantage tiimile saada, mis suht fucked up, aga kahjuks oli nii, ma pole ainus. Teie pole minu vastu ka lugupidava käitumisega käitunud. Karl sa lihtsalt panid mingi toxic põhjuse baniks, iga unban avaldus, mis ma tegin oli insta lukustatud ja ei ning siis kui ma tulin altidega serveri, siis peale seda sain kirja et ma oleks saanud bani lühendust kui poleks seda teinud? Cmon cut me some slack ja tehke mu elu lihtsaks lic ja v6tke perm ban maha, ma tõesti kahetsen tehtut ning olen nõus kannatama, aga mitte perm palun. -
Rääkides veelgi minevikust. Kui aus olla ma pole isegi kindel, miks ma nii palju bad repi olen saanud? Pmst iga kord kui mingi staff kirjab mingi põhjuse räägite te minevikus juhtunust, aga alusega ning valid näiteid ei too ning ausalt öeldes mdea peale reketi sõber olemise palju hullu niiet kas saaks loetelu mu aju värskedamiseks kui võimalik.
-
Fr kui sa oled 5a mänginud üht serverit, ilmselgelt juhtub asju mis kõigile ei meeldi nagu suht lamp need kõik nüüd kokku panna ja perm ban panna kuigi kunagi varem ple seda tehtud ning minu arust ma ple isegi teinud palju sitta
-
Karl, miks sa mind nii väga vihkad, literally meie discord pmid enamasti täis kuidas ma annan ideid ja soovitan parandusi ning ma olen isegi buge pmis öelnud sulle, suur osa on ka mina tüütu olemine kuna ootasin factioni, aga nh nii juhtub kui öelda iga kuu järgmine kuu.
-
Ma vaidlen ning võitlen oma perm bani kaotamise eest kuni mulle tundub, et põhjused ning reasonid, mis te välja toote on väärt permi.
-
-
See bänn põhjustas kohe depressiooni?
-
100%
-
See postitus on kustutatud! -
See postitus on kustutatud! -
Oh sa vaesekest, siis peab Karl küll unbannima su.
-
doubt
-
lühenda bani karl
-
@gold_artur Miks?
-
Kuna ma tõesti kahetsen ning vabandan oma tegude eest. Lisaks kõigele ma põhjendasin iga põhjuse ära, mis olevat olnud mu bani hulluse põhjuseks lisaks sellele reostamisele. Ja ma tahaks ikka mängida kännukat ka veel.
-
tubli kaasmaalane
soe käepigistus sulle -
Võib lukku panna, annan alla tundub et mul ple võimalustki
-
Autori soovil lukku&arhiivi