Teie mängusisene kasutajanimi:SkyDays
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):SkyDays#4183
Vanus (vähemalt 13):13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen olnud Abistaja serveris mc.kaevur.net Olen omanud enda serverit! Ja kasutanud plugineid ning oskan neid kasutada!
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Olen niisama sees ja aitan inimesi kui neil on
millegagi probleeme, ja ütlen, et nii ei tohi öelda või käituda!
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):jah,
skypvp-s kit-ide spammimine võiks ära kaduda!
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed: Aitan alati kui vaja Olen alati
abivalmis ja lahke Oskan plugineid ja kasutada mõistlikult neid Oskan aidata või soovitada kuhu poole
pöörduda Ütlen alati kui tehakse midagi reeglite vastast Saan mängijatega ja meeskonnaga hästi läbi Tervitan alati kui keegi tuleb serverisse!
Negatiivsed: Ei ole iga kell aktiivne Võin vahel olla ära reisil Ei ole väga hea kirja pilt mõned ilu vead tulevad sisse kui kiiresti kirjutada, aga proovin veel paremini
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Minu teada jah!
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Olen venitanud sõna ja capsinud, aga olen sellest õppinud
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Olen enamasti aktiivne, olen vahel reisil. Olen
mänginud kännukas juba vanematest aegadest, sest see on väga hea ja eestis top 1 vote poolest! Mulle
meeldib kännukas ja mu sõbrale. Olen Aktiivne esmaspäevast umbes kella seitsmest ja sama kolmapäeval.
Ülejäänud päevadel kas kolmest või poole kuuest! Präegu olen rank Legendary! Oskan redstonega asju meisterdada!