BlackSamurai204 Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: BlackSamurai204
Discord: Assassin112#6151
Vanus (vähemalt 15!): 29
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi mängitud aastate jooksul (alates 2011) on üpris oma jagu. Olen serverite meeskondades olnud (Nuhvel/klots, Viking, Samurai, ultra gaming) On ilmselt veelgi aga hetkel ei meenu. Commandid võõrad ei ole ja tunnen päris hästi. Viimased 2 aastat ei ole enam meeskondades olnud,
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine ja muu survival tegevus.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Eventeid võiks rohkem olla muidu tundub päris hea ja korralik olema.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
Sõbralik ning abivalmis.
Viisakas.
Kohusetundlik.
Aktiivne (umbes 4-14h päevas)Halvad:
Natukene liiga vaikne ning hoian omaette.
vahepeal võin natukene palju afkida kui igav hakkab.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus 4-14h päevas oleneb kaua korraga ise viitsin sees olla. Suurte kogemustega ning väga hea suhtumisega isegi kui reeglite rikkuja üritab provotseerida jäen alati rahulikuks ning karistan mõistlikuse piires.
-
Oled 3 korda varem meeskonda kandideerinud ning iga kord eikuskilt välja ilmunud ning seejärel samamoodi kadunud. Päris nii need asjad ka ei käi, et kogemuste tõttu saad kohe meeskonda ning eelnevat aktiivsust pole vaja, praeguse seasoniga liitusid alles esimest korda.
Sooviks huviga teada saada, mis mõtteviisiga Sa siia kandideerid pidevalt? -
@estlike Selle seasoniga liitusingi tõesti esimest korda aga eelmisel korral ma olin enne kanditeerimist 5 päeva aktiivne ja pärast 2 kuud, et kust kohast välja võeti, et ma eelneval korral eikuskilt välja ilmusin ja kandideerisin ning siis kadusin? Üleeelmist korda ma isegi ei mäleta aga seal minuteada ei olnud põhjuseks miks mu kanditeerimine läbi kukkus mitte ei kuskilt välja ilmumine vaid nime vahetus ja mingi 2014-2015 aasta mute. Ja pidevalt ma kindlasti ei kanditeeri viimasest möödas vähemalt 2 aastat.
Ning jah kanditeerimise panin ülesse täna aga võin ka kustutada ja nädala pärast uuesti panna nagu reeglid nõuavad.
-
Viimane kandideerimisavaldus oli sul 2020 23 dets ja see sulgus jaanuari keskel, ei tea kust see vähemalt 2a tuleb.
-
ei
-
@maraxx Nii hilja oli või? Selge siis eksisin mina vähemalt 2 aastaga ma olin kindel, et ma ei ole 2 aastat mänginud aga tuleb välja siis ma ei ole mänginud umbes Märtsist saati. Tänan täpsustamast.
-
Aga ikkagi pm aasta on siis möödas eelmisest, et ikkagi ei ole pidev. Kuna niipalju kui mina saan aru pideva tähendusest siis see tähendab sama mis tihti ehk maksimum iga paari kuu tagust.
-
Aga tegelt pange teema lukku ja arhiivi või ma kustutan ise ära kuna tegelt ma ei ole kindel, et eriti kaua minecrafti mängingi. Vabandust, et teie üli väärtuslikku aega raiskasin. Jäen ikka enda liistude juurde ja kasutan enda oskusi paremal eesmärgil IT sektoris.
-
Teeme nii!
L&A