Gurikas Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Gurikas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Gurikas#8756
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi palju. Nimetama neid ei hakka, aga paljudes serverites meeskonnas olnud ja hakkama saanud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin Survivalit kõige rohkem.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt halba midagi ei näe. Küll aga näen seda, et meeskond ei suuda ennast kehtestada karistustega. Kui keegi otseses mõttes ülbitseb või häirib kedagi, siis ei ole mõtet teda serveris hoida, sest ta rikub teiste mängutuju.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Kui keegi mõnitab mind vms, siis ma ei tee seda vastu, saan läbi kõigiga, kes tahavad minuga läbi saada. Negatiivsed: Olen vahepeal eemal ja unustan ennast afki panna, mistõttu ei pruugi olla alati Chatis kättesaadav, nädalavahetusteti mind tavaliselt näha ei ole, sest viibin isa juures või panen möllu.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti, kuid põhjust ei mäleta.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu öeldud, siis nädalavahetusteti võib mind serveris näha väga vähe. Muul ajal olen õhtuti serveris peaaegu iga päev, vähepeal isegi öösiti. -
Kahjuks olen pettunud, et pean iga kandidatuuri alla vastama, et võiks avalduse välimusega rohkem vaeva näha.
Tuntud olevat normaalne tegelane ja soovin sulle palju edu ja jõudu!
Olen Poolt! -
Gurikas on karm vend, talle ei julgeks ei ju öelda..
-
Väga okei isik. Mina poolt
-
Pole midagi halba öelda. Olen POOLT
-
@M4rxxx tõesti.. Tegin avalduse kiiresti ja ei pühendanud väga palju enda aega sellele. Vabandan.
-
Poolt
-
Vastu, käitus väga ebasobivalt.
-
Ebasobiva käitumise tõttu tagasilükatud.