Clownardo Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Clownardo
Discord: 144hzKevin#9999
Vanus (vähemalt 15!): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen kursis erinevate commandidega mis aitavaks tööle meeskonna liikmena, kuid pole tegelenud nendega juba aastaid.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamjaolt kui ma sees käin suhtlen chatis teiste mängijatega, arendan enda esemeid ja kaevandan. Ajaviiteks ehitan ka.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkeseisuga ainus miinus minujaoks on nende tehete errorid, ülejäänud tundub täitsa titimiti olevat.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed:
Suudan hoida külma närvi
Olen sõbralik
Olen abivalmis
Negatiivsed:
Ei pruugi igapäev serveris käia
Vahepeal tähenorija
Ei salli tähelepanu tahtvaid inimesiKas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ausalt öeldes olen küll, ja mitmeid kordi. Hetkel küll meelde ei tule millal ja miks, aga eitama ei hakka, eks meeskond/juhtkond saab vajadusel ise kontrollida, eeldan et chatis roppuste pärast, või muu ebasobivliku käitumise.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kindlat mänguaega päeva peale ei oska öelda, aiman et 2-4h päevas käin ikka ära, vajadusel rohkem.Lisan veel siia ära, et ma pole normaalselt mõned nädalad/kuud mänginud kooli tõttu.
-
ok aga no cap poolt
-
Tundud muhe vennike,
Poolt -
Vastu, käitumine pole vastas meeskonna liikmele.
-
@jannuke11 Ei tea mida "käitumine" all silmas pead, see mida sina minust chatis viimaste päevade jooksul näinud oled nimetatakse kõnepruugiks, aga aitäh siiski.
-
Avaldus tundub igati korralik niiet poolt
-
L&A, ei väärtusta korralikult reegleid.