kuule ma ütlesin ta jutt et oli mode hypixelis mode tundub cap ja see ründamine jne? sõbrad? sõber u mean, ära pinguta üle nüüd eks? ma tbh jah tegin sama mis tema aga viisakalt ilma ´´huiiamiseta´´ ja reeglite rikkumiseta.
Jannuke11
@Jannuke11
19 Aastane Tartu kutseka õpilane.
Minecrafti olen mänginud alates sellest kus oli water block mis täitis maailma 1 source blockist [it was fun]
Hardcore Farmer whats next, pvp?
Latest posts made by Jannuke11
-
RE: Kaebus Jannuke11 vastu
-
See jutt juba lapsik, esiteks ma vene soomlane. Sp ka vigu te ei olnud vait vaid julgustasite eelnevaid trollereid. Soovitan teil maharahuneda ennem kui saate uue karistuse inimese segamise ja ahistamise eest. See avaldus on ainult teie poolne vimm millel pole tuld ega vii kuhugi, ma olen juba omalt poolt kõik õelnud ja kohtume serveris!
Ilusat õhtut-Jannuke11 -
Enda poolt saan õelda et peaks mitte nii rangelt kiiresti karistama. Kuid te viriseka ka siis edasi vms
-
Esiteks. Oli nn rassi teie arvates laulust esiteks, mida kirjutasin nightile vist aga kelelgile kellega suhtlesin. Teiseks sitasti läheb roppuse v siis vulgaarse kõbepruugi alla. False warnid on eelnevalt eemaldatud ja pole teile jagatud, teie saadud karistused on põhjendatud lisaks veel esthyper oli isik kes tuli hommikul sisse ja hakkas iga asja peale virisema ja maha tegema mis läheb ahistamise alla (meeskonna ahistamise) lisaks veel siin meeskonnas veel isikuid kes kõiki reegleid eitea, see eesti v inglise oma tuli hommikul kell 7 ning ma olin ööläbi teiega ja teistega tegelenud et ikka läheb midagi sassi, lisaks veel oma reeglite teadmatust parandasin lugedes reeglid läbi ja teavitasin teid et eesti inglise on lubatud, lisaks veel ei olnud probleeme isikuga verine ning ma eitea teda seega miks ta teeb kaebuse? Kui pole puutund kokku. Terve see avaldus on tehtud selle järgi et teile ei meeldi reegleid järgida ja kuulata meeskonna liikmeid. Isiklikult arvan et te virisete ja otsite oma kambaga probleeme niisama sest teil igav.
-
RE: Misotamm valvuriks!
Poolt muhe vend tegeleb ja aitab ce’dega.
-
RE: Clownardo Valvuriks
Vastu, käitumine pole vastas meeskonna liikmele.
-
RE: Jannuke11 Valvuriks!
@ryxor 1 pole vastav põhjus. Aga olgu