Wurtzu tegi pahandust ja vabandab ja soovib unbanni
-
Sinu nime
WurtzuBlokeeringu põhjust
Abistavad programmidKaristaja nime
H6beMiks soovid unbani saada
Kuna seal oli 2 tegelast nagu lambrogchini ja regionaltrack45 kes kiusasid mind ja jannikest ja ryxukest siis ma pro mehike panin autoclickeri peale et neid tappa kuna mu sõrm ära väsinud clickimisest.Okei aga fr, Pmh ma kahetsen et ma kasutasin autoclickerit ja yritasin neid tappa olen õppinud oma veast ja ei kasuta autoclickerit enam. aitäh mu piibli lugemisest,
-
Tervist Wurtzu!
Minult sa unbanni ei saa. Täna ma nägin milleks kõigeks sa valmis oled. Esiteks sa kasutasid midagi enamat kui lihtsalt autoclickerit (kahjuks mu arvuti ei ole piisavalt võimas clipimiseks). Teiseks sa jändasid pikemat aega kirjakastis, mille järkselt sa korra välja logisid, et tulla sisse fabric clientiga veidi tempu tegema.
-
@h6be Jah! Ma sain aru et see temp ei olnud naljakas. Tegu oli alguses autoClickeriga hiljem ka wurzt clientiga. Tol hetkel see tundus naljakas ja muud onju. Ma nagu alati ei mõtle asjade tagajärgedele ehk see tuli lih nagu a ja võtab wursti ja tapab neid vendi. Siiralt vabandan.
-
Nägin asja ja ban õigustatud. Meelega hackimine pole kuidagi aksepteeritav.
-
@msi4you Mdea polnud väga meelega aga pigem nagu naljaga
-
@matu69 see avaldus on see nali pigem.
-
Kui midagi tarka enam enda kaitseks õelda ei ole siis ma paneks teema lukku ja kannatad ära selle banni. Järgmine kord siis tead, et mitte teha enam sellist nalja.
-
@matu69 Kui sa tuled serverisse hackima niiöelda "naljaga", siis see ongi meelega. Sa teadsid väga hästi, et see on keelatud ja saad karistada, miks siis nüüd unbanni küsid.
-
Ei tule mingit unbani.
L&A