kaebus
-
Kaebaja: d2nnuz, n6iaints ja v6savillu
Kaebatav:kooqa
Põhjus: valesti käitumine
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)?
nagu ma aru sain siis minu "abistaja " roll kannatas sellep, et üritasin moderaatorile selgeks teha, et oleks okei kuulata kõiki osapooli mitte süüdistada ainult üht!
kuna see vend kes nö "varastas" , ei tea minecraftist midagi
aga see kooqa ei saanud sellest aru ja hakkas sammuti seal vajutama. See ka pole ju okei?
et nagu mida mina uritasin on see, et tema saaks ka aru nuud mis valesti tegi aga kuna ta sellest aru ei saanud siis see pole ju minu suu?
sammuti utles ka lause mis sisaldas "nii et" eeldasin sellest seda, et nuud saab karistuse ja sellep üritasingi talle selgeks teha, et see pole okei
ehk
moderaator peaks ju olema monelmaaral erapooletu ja kuulama molemad osapooled ara? aga kindlasti seda ei olnud
vaid hakkas seletama, et "kuidas saab olla külas doublechest" jms
kuna n6iaints ehk uus mängijata reaalselt ei teagi millised need külad on siis miks on vaja hakata kohe vajutama? Pigem olekski ju mõtekas kõik osapooled ära kuulata ja siis hakata järeldusi tegema?Lisainfo (pildid, tõestus): Kuna ma too hetk ei tõudnud pilte teha siis pildid puuduvad aga kõik toona tekstid peaks olemas olema logides!
Tänud ette!
-
lol meskond ei ole erapooletu
-
Sa weird
-
Teie Valvuri roll kannatas sellepärast, et teie "selgeks tegemine" käis läbi roppuste ja sõimamiste nii minu kui ka kaasmängijate suhtes. Kui te ei suuda juba praeguses rankis adekvaatselt asju lahendada siis mis koht teil meeskonnas on? Vaadates teie hetkes vanust peaks olema 18. aastasele isikule elementaarne alustada lauseid suure tähega ja kui sellest ei osata kinni pidada siis ei näe ma isiklikult teis meeskonnaliiget.
Minu mure ei ole see kas isik on mänginud kuu, aasta või paar tundi. Kui sa tuled serveri mängima, loed sa reeglid läbi ja varastamisest on kirjas reeglipunktis 1.5 Minu arust peaks nagu vahet tegema kahel majal ja külal. Vaadates selle küla seisukorda ja võrreldes seda reaalse minecrafti külaga siis ma tõesti ei saa aru kuidas sa seda (https://imgur.com/gallery/kZ3hWMv ). Küla chestides on paar konkreetset asja aga tema kastis oli kõike. Küla kastides ei ole ära sulatatud esemeid samuti on serveris tsiviilidel ligipääs commandile /co i, millega saad vaadata, kes on asja võtnud/lõhkunud kuid selle mitte teadmist ma mõistan.
Ma iseenesest võin nõustuda, et meeskond peab olema erapooletu, kuid mul oli täielik tõestus kus isikult oli varastatud aga kuna tema selles probleemi ei näinud, ei tegelenud ma sellega edasi, mille peale ma ütlesin: "N6iaints vahet ei ole, teda ei koti niiet." Ma tõesti ei saa aru kuidas sa saad seda "niiet" võtta sellena, et ma hakkan kohe kedagi karistama ja selle siia toomine on täiesti rumal ja nagu sa mainisid, et ma hakkasin kedagi suruma/vajutama siis sellele sooviksin ma täpsemat seletust mida sa selle all mõtlesid. Ma selgitasin sulle ära, et karistust ei tule ja sa ketrasid seda teemat lihtsalt edasi jätkates solvamist ja sõimamist mis sinu arvates pidi selle teema siis ära lahendama? Kuna sulle jäi küsimuseks minu üleolev käitumine siis see tulenes selle teema lollusest ja mõttetusest. Mitte keegi ei kaotanud midagi, karistada ei saanud samuti mitte keegi, siis tekkis mulle küsimus, mis selle kaebuse mõte oli? Samuti jäi teile küsimuseks mu vanus, siis ma olen 15
Aitäh.
-
Kuna üritasin mängijaid maha rahustada ka oma poolse häälega, sain ka mina nähvata nõiaintsu poolt. Minul sealkohal jäi kõrvalvaatajana tunne, et on tulnud kamp noori mängima, kes ei saanud, mida soovisid ja et seda proovida saada, sõimasid antud Moderaatorit (Kooqa) korralikult.
Minu tegevus antud olukorras oli vaadata tabi, ja Kooqa ei olnud ainuke meeskonnaliige, kes antud hetkel, kui avalikult chati reeglite rikkumine käis ja ma ei sekkunud rohkem, kuna märkasin, et seda ei tee ka adminid. Minul puudub iseenesest võim, et oleksin saanud asja lahendada nii, et ei saa ise ega mängijad ei peaks kannatama lugedes seda jama. Märkasin nii mõndagi, kes palusid reaalselt asja lõpetamist.Mina ei tea, millest asi täpselt alguse sai, aga ma tean, et kaebajate käitumine oli täiesti reeglitevastane. Märkasin olukorda, kus Kooqa andis alla ja ei viitsinud edasi tegeleda, kuid isikud jätkasid edasi, kuigi Kooqa oli juba eemale surutud ja pigem ootas Adminite sekkumist, mida muidugi ei tulnud. Siis Teised juba palusid, et Kooqa vaigistaks nad ja läheks edasi teemaga kaebustesse. Põhimõtteliselt nad lõpetasid siis, kui Kooqa andis neile selle sama suulise hoiatuse ja nüüd siis jätk on siin.
Reaalselt võiks iga mängija vaadata üle reeglid ja siis hakata tsirkust tegema. Vaadata võiks üle ka uuenduste leht, kus on toodud, et prott vaid ainuke kaitse kastidele, mis minu silmis tähendab, et kui protis ei ole, siis oma süü, kui su kast tühjaks tehakse.
-
tl;dr ?
-
Antud kaebuse teemas pole välja toodud, mida tegi meeskonnaliige valesti, lihtsalt üks pikk jutt. Karistada samuti keegi ei saanud. Mingit tõestust samuti pole, seega asi lõpetatud.
Lukku & arhiivi.