Froolum valvuriks (parem)
-
Teie mängusisene kasutajanimi: froolum
Discord: Kummikaru#8511
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Pole kunagi olnud üheskis serveris meeskonnaliige, kuid soovin olla Kännukas meeskonnaliige.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ehitan farme, teenin raha, suhtlen enamjaolt inimestega. (Olen suhteliselt aktiivne)Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Tsiviil võiks saada kasutada müümiskirste näiteks.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed
Sõbralik, abivalmis ja jutukas.
Negatiivsed küljed
Kui tehakse peale keelamist teatud asja mida teha ei tohi, siis muutun natuke tusaseks.
Näiteks. /back abuse, teise alal loata olemine.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Jah.Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Jätsin ükskord cheatid peale (ei poolda cheatide kasutamist serverites), Roppsõnade kirjutamise eest warne saanud.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Olen tavaliselt koolipäeval online keskmiselt 2-7 tundi. Vabadel päevadel ka 2-7 tundi või isegi rohkem. -
Vastu kuna Jan oli erapooletu
-
Vastu cheatis korra
-
Vastu
-
Kahe käega poolt. Jalad ka veel tahtsid
-
Poolt ikka poolt
-
Avaldus on perfektne! Perfektsust pole olemas. Su avaldust pole olemas. Mina vastu!
-
Froolum hea sõbra seega Minu hääl on sama mis Holypoisoni oma
-
oli abiks mulle esimesel päeval,kui joinisin : D , poolt.
-
Mul ema teeb häid pannkooke seega pean olema vastu.
(Only reason) -
Vastu, sest LilRaXa ütles.
-
Tuletan meelde, et ilma mõjuva loogilise põhjuseta vastuhääled ei lähe arvesse.
-
@karlpro123 Kes?
-
Kõik kes siin vastuhääli on andnud, v.a Ryxor
-
See isik on korduvalt karistada saanud, kiuslik ja pidev korrarikkuja. Tihti ropendab chatis ja üritab reegleid eirata.
Pean kahjuks olema vastu
-
meil vanaema juures oli vanasti kanade jaoks kuur tehtud ja see oli hästi hubane nii et olen poolt
-
@karlpro123 okei lmao
Vastu, kahtlen et isik nii kiiresti muutunud on, alles solvas meeskonda, tegi servut maha, ehitas ebasobivaid ehitisi koos minuga. Peale bani käisin mingi kuu hiljem sees ja mans tegeles sama asjaga. -
@segane Too näide servu maha tegemisest.
-
"Servu väljasuremas"
-
@segane kui päeva keskmine mängijate arv on 7 vms siis eriti elus server pole ja see oli päris kaua nii ning oli mu arvamus. Kuigi ei mõelnud et Täielikult vaid tolleks perioodiks ehk suveks.