LilRaXa Ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: LilRaXa
Discord: RaXa#0657
Vanus (vähemalt 13!): 13
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen Kännuka serveis ehitanud mitmeid maju. Aitasin enda sõbral maja sisustada. Olen ehitanud mitu kaktus farmi.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): Kindlat stiili pole ehitan nii nagu välja tuleb. Peamiselt medieval, mulle samuti meeldib tegeleda terrainiga või uuendada mõnda vanilla ehitist.
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st): https://imgur.com/a/iguleF6
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Chati reeglite rikkumine, staff memberi diskrimineerimine.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Iga päev 2-5 tundi, kuid oleneb päevast teenides raha või arendades oma küla.
-
See postitus on kustutatud! -
Poolt!
-
nii halb lmao vastu get better
-
Vastu
Pole küll valvuriks vms kandideerimine, aga siiski väga ebastabiilne ja külm närv puudub täielikult -
Ei näe kuidas külm närv peaks ehitamises vajalik olema
-
Poolt, on mulle maju ehitanud.
-
Poolt, kuna mans kunagi ehitas kellegile cac farmi 5 tundi : D
-
@kooqa tegelikult otseselt ei olegi, aga kes kurat teab mida ta teeb kui mans jälle sassis on. Ma ei tea ka, kas sa mitte eelmine aasta alles ( kui skypvpd koguaeg higistasime kõik koos ) 14 polnud? At least ütlesid nii
-
Poolt kuna head ehitused ja niisama norm vend.
-
@segane Olin ye, mis siis
-
@kooqa aaei mai mõtle sind:D mõtlesin raxat
-
@Segane ma ei ole olnud veel 14
-
Poolt
-
,
-
-
@CCmees Need on minu ehitised...
-
ma nüüd küll ei tea kas lehm suudaks hästi ehitada kännuka meeskonna jaoks aga olen poolt
-
Need ehitised ei ole kõik sinupoolt ehitatud ja seda on arusaada. Siiski sooviks päriselt Sinu tehtud ehitisi näha.
L&A