lamp ban xD
-
Sinu nimi: Drev11
Blokeeringu põhjus: Player nimega Hecate... lõi opbanda123'me ja ma (Drev11) tulin talle appi ja tapsin hecate... ära. Tema ise hakkas opbanda123'me killima ja ma aitasin opbanda123'me sest ta mu sõber.
Karistaja nimi: CCmees
Miks soovid unbani saada: Sest Hecate... ise hakkas taguma ja ma lih aitasin sõpra. -
@drev11 ütles lamp ban xD:
Blokeeringu põhjus: Player nimega Hecate... lõi opbanda123'me ja ma (Drev11) tulin talle appi ja tapsin hecate... ära. Tema ise hakkas opbanda123'me killima ja ma aitasin opbanda123'me sest ta mu sõber
Palun ütle mulle video põhjal kuidas sai mängija Hecate opbanda123t lüüa kui ta vaatas alla? Lisaks on videos näha kuidas sina alustasid kaklust, kui lasid Hectatet alguses vibuga ja siis läksid mõõgaga kallale? Hectate isegi ei löö kordagi teid. Paari päeva jooksul olete te korraldanud mitu sellist sündmust.
Video link: https://imgur.com/a/aRDi8IN
-
xD vend ise läks alast välja pole minu viga et ta ise läks
-
Nüüd "läks välja" ja hoopis ei alustanudki ta ise
-
See oli setup ju, kui randomly visati alapiirilt raha välja. Arvan, et opbanda123 peaks ka banni saama (kui juba ei ole), kuna nähtavalt oli see kokkumäng tema tapmisele.
-
@shadow208 Muidugi kokkumängitud, toimub tehing vms, opbanda viskab raha alast välja meelega, mitte mängija suunas, ja nii kui mängija lahkub alast, drev11 ründab. Arvan sama, et ka opbanda peaks banni saama, kuna minu mäletamist mööda mängija lõksu püüdmine/meelitamine, mis läheb antud juhul selle alla, on keelatud.
-
Opbanda sai ka karistatud ja kumbki ei saa unbani.
L&A