BaixEE Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: BaixEE
Discord: Spooky#0100
Vanus (vähemalt 15!): Olen vähemalt 18 aastat vana.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemuste põhjal niipalju, et mul kunagi oli sõbra ja ühe välismaalasega faction server kus ma olin siis co-owner, kuid seal ei käinud päevas palju rahvast ja see server ei püsinud ka väga kaua lahti, seega kogemuste pagas pole mul just kõige suurem, siiski meeskonnas ma arvan et ma teeks head tööd.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Esiteks mulle meeldib rankupidega tegeleda kuna see annab mulle mingi eesmärgi mängida ja hiljuti avasin ka ühe warpi kus inimesed saavad asju osta ja xp-d farmida, seega mul tegevust jagub, samas meeldib mulle ka teisi mängijaid aidata.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkeseisuga pole mul ühtegi kaebust esitada, minujaoks tundub praegu kõik ideaalne.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Ma arvan, et positiivsed oleks, et ma olen aktiivne,rõõmsameelne ja abivalmis, negatiivseteks oleks, et ma olen vahepeal võibolla natukene hajameelne ja vahepeal ebaaktiivne.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Võibolla kunagi kauges minevikus hetkel kohe küll ei meenu.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei tea kas olen, seega ei saa sellele küsimusele vastata.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Päevas kindlasti paar tundi mängin ja viimasel ajal isegi päevas 5-10 tundi kui mitte rohkem. -
Poolt!
-
Poolt
-
Tundub tore sell olevalt, poolt
-
Poolt!
-
See postitus on kustutatud! -
Poolt!
-
Poolt, v2ga tore inimene!
-
Poolt, tundub väga sõbralik ja vastutulelik.
-
poolt, alaealine
-
poolt ,teeb imelisi /warp akvaariumi reklaame discordis
xD -
See postitus on kustutatud! -
Lukustatud minu poolt!
Homme saad Valvuri auastme kätte!Lugupidamisega,
Meeldivaim mängija kännukas!!! -
poolt
-
Poolt