Selle foorumi parandamine ning minu serveri keelu tühistamine.
-
@KarlPro123
Ma ei näe sellist sõna nagu griif ega grief selles reeglis.
Ja vot sina oled esimene, kes minust aru sai. Palju õnne selle puhul!
Sel juhul pange ka mulle ban põhjuseks, et eirasin vot seda ja toda punkti reeglites.
Miks pandi selline asi mille kohta pole isegi informatsiooni Eesti õigekeelsussõnaraamatus? Kuidas peaksin aru saama, et grief või griif tähendab seda sama mida ütleb reegel 1.2? Tegu on ju selgelt eesikeelse foorumi ja serveriga, aga eesti keelt kui riigi keelt keegi ei taha selgeks õppida ning laenab koguaeg võõrkeelseid väljendeid. Hoidkem eesti keelt. Meid on siin circa 1.3 miljonit ja noh neid, kes eesti keelt räägib on vähemgi.
See, et tood nüüd põhjuseks minu sita inglise keele oskuse pole mingi põhjus. Oma väära eesti keele võid tead küll kuhu lükata.
Kurat Karl, sinust vist isegi saab asja kunagi. Esimene tubli arusaaja. Õnnitlused veelkord. -
@indruh Griifimine tähendabki millegi kahjustamist või hävitamist Minecrafti mõistes.
-
@KarlPro123
Mis sa arvasid tõesti, et ma aru ei saanud? Ma sain sellest väga hästi aru, aga saa aru kulla mees, et reeglites seda kirjas polnud ning seega seda bani põhjusena oli vale otsus tuua. -
@indruh nuta
-
@Keeks86 Sul lihtne öelda, kuna peast oled ka natukene lihtne vist. Aru ei saa sa midagi ja kommenteerid ka sellist teksti, mis midagi ei muuda ega paremaks ei tee.
+rep julguse eest välja tulla sellise debiilse vastusega.
Ära võta seda südamesse nüüd vaeseke.
Tundub, et olen kõigil suu kinni pannud? Vastatakse ainult vastu nagu oleksin ikka süüdi ning kohe üldse ei taheta vastu võtta valusat tõde, et bani põhjus oli vale.
Palun ole hea ja ära vasta midagi siis enam. Ainuke, kellel vastata tasuks või vastu vaielda minuga on Lil_Kiddoo. Tal aga mune pole, sest põhjendanud olen ennast laialt ja sügavalt. Tal arvatavasti pole ka midagi tarka vastata, sest tunneb sisimas, et tegelt on minu jutul iva sees.
Nutmisest on asi kaugel. Mina olen korduvalt ju ainult ennast aina rohkem põhjendanud, aga kui minu vastu on pooletoobised inimesed, siis see võibki nii tunduda pooletoobistele.
Minul on kõik siin teisel pool ekraani tore ja lõbus. See jääb kõik ajalukku ning varsti vaatate uuesti tagasi kui lolliks end teinud olete. -
minge perse, keegi neid pikkasi tekste lugeda ka üldse viitsib v
-
@indruh Sellise idiootsusega ei pane sa kellegi suud kinni, inimestel targemat teha kui sinu lapsikust lugeda ja aega raisata. Mina ei võtagi midagi südamesse, keegi siit vast ei võta. Kui sa ootad kindlate isikutega teemat siis sellejaoks ei ole foorum, teades et see on avalik. Selleasemel et siin mingit karakterit mängida, võiks mõelda enne kui mingi 10 kilose teksti millest 90% on randomized debiilsus välja saadad.
-
@indruh Sinu kilosed tekstid pole ka siiamaani mitte midagi muutnud, raiskad nii enda kui meie aega siin nuttes kuidas keegi sind ei mõista jms. Unbanni nkn ei saa, välja toodud juba. Amen.
-
@kults Kahjuks peab kirjutama pikalt, sest isegi sina ju aru ei saa. Miks ma muidu kirjutan?
Tõsi on, et tekstid on pikad. Kas süüdistad mind selles, et olen end liiga põhjalikult selgitanud või süüdistad tähtsaid päid, kes milleski aru ei saa? -
@indruh Mul savi sellest unbanist. Tahan, et te lihtsalt aru saaks, aga ka lühematest vastustest te kohe üldse aru ei saa. Ma ei saagi mitte midagi muuta kahjuks, sest te olete sellised nagu te olete.
-
Tere, palun ürita mul aru saada kuidas bani põhjus vale on?
Olenemata sellest, kas tead grief/griifimise tähendust, on reegel selle jaoks olemas ning Sina rikkusid seda.
Griefimise selgituse leiad siit: https://minecraft-archive.fandom.com/wiki/Griefing -
@Keeks86 Ning järjekordne teemast kõrvale kaldumine. Jää ikka teema juurde.
Miks räägid minu kilostest tekstidest? -
Kuidas on seotud mingisugune mängu Wiki, Kännuka reeglitega. Seost mina ei näe. Näen ainult selgitust. Ära kaldu nüüd kuskile Wiki peale üle. Jääme Kännuka aladele.
Bani põhjus on vale, sest põhjus peab olema seotud reeglite eiramisega, aga reeglistikus seda sõna griefimist pole. Paremini ma ei oska seda seletada.
Bani põhjus võib ju väga lihtsalt olla kirjas näiteks nii: Eirasid reegleid 1.2; 1.3 jnejne... See sunniks mind kui bani saajat reeglistikku lugema minema ning end harima, aga mina sellest bani põhjusest aru ei saanud seega suur kisa ka algas.
Kogu minu avaldus algas sellest. Miks pean mina ronima kuskile Minecraft Wikisse, et välja selgitada mida griefimine tähendab?Kas ma tegin sulle nüüd arusaadavaks, miks bani põhjus vale oli?
-
@indruh ütles Selle foorumi parandamine ning minu serveri keelu tühistamine.:
@kults Kahjuks peab kirjutama pikalt, sest isegi sina ju aru ei saa. Miks ma muidu kirjutan?
kui Sa enda teemaga consistent oleks, siis Sa teaksid, et Sa ei saa mitte nokutki öelda selle kohta, millest mina aru saan, või ei saa, sest ma alles liitusin teemaga ja Sul pole mitte õrna aimugi, palju ma läbi lugesin või mida ma Sinu öeldud asjadest üldse arvan. Aga kuna Sa otsustasid juba hakata sitta keerutama, siis let's go brother pal.
Sa vingud asja pärast, mille ise korda saatsid. Otsisid andestust ja palusid põlvili kõigi ees vabandust, et unbani saada. Aga ei saanud. Miks? Sest Sa väike poisinaga süüdistad teisi selles, et nende rajatud hooned ja putkad on süttivast materjalist. See pm sama, et tõmban su majale tikku, aga see sinu süü, sest sul maja põlevast/süttivast materjalist ja mitte minust, et selle süütasin.
Kolmandaks ja viimaseks asjaks soovin, et Lil_Kiddoo vabandaks minu ees ning et ta mind nii halvasti kohtles peab ta andma mulle 1 miljon eurot mängus. Paranda ning hari ennast ja loe reegleid Lil_Kiddoo.
how about you go fuck yourself? Nahhui tema peaks vabandama, kui Sa oled enda karistuse põhjus?
Nimelt pani mulle banni Karistaja: Lil_Kiddoo. Põhjuseks pani ta, et griefin teiste mängijate alal ning back abuse on keelatud.
khm
NB: Back abuse on 3 päeva keeldu aga mulle pandi 10 päeva.
+reeglites pole kirjas sellist asja nagu griefimine.Oleks aeg reeglid täpsema pilguga üle vaadata, isegi seltsimees KarlPro123 Karlovich on siin teemas toonud välja griifimisega seotud reegli. Siinkohal rõhutaks seda, et on olemas ka kirjutamata reeglid, mis inimestel tavaliselt seostub sõnaga COMMON SENSE.
Sa ise teadlikult toodad sitta ja siis väidad ala, et aa, oih mdea krt, reeglit nagu pole ja mdea, mingi metsatulekahju suht norm, et unban pls?
Liikudes selle juurest edasi järgmisele sub-teemale, kõik on sinu vastu.
Lol? Sa ise annad põhjust inimestele olla enda vastu. Siin ei aita mitte midagi, kui see, et peaksid enda käitumist teiste kaaskodanike suhtes parandama.
@shadow208 Miks sa poed perse ja toetad neid? Sa ei ole parem ega halvem kui mina, aga me oleme siiski erinevad. Sul pole oma arvamust. Sulle meeldib olla kellegi poolt
Mõni kirjavahemärk hiljem
Palun avalda enda arvamus avalduse kohta või ära kommenteeri üldse.
Siit edasi minnes jõuame, et põhjus miks bani said ja kirjutatud bani põhjus pole sama. Who actually gives a fuck? Su ainus eesmärk oli siia tulla inimesi trollima ja kui nägid, kuidas see lihtsalt backfires Su enda vastu, võtsid kaitsepositsiooni sisse ja hakkasid inimesi ründama.
Nutke või edasi kõik koos, rohkem ma ausalt ei vasta ja mänguisu läks ka ära.
Jätkuvalt Sa ikkagi vastad ja keerutad sitta edasi, nagu Su elukutse oleks olla fekalist-sorteerija.
Pärismaailm ja mängumaailm pole sama kullake.
Imelik, et vingud nii palju enda baniga seotud asjade üle, ala, et said bani, nüüd võetakse kõike tõsiselt, jne, isn't it ironic, huh?
Austan kui inimesed räägivad minuga viisakalt, aga kui keegi juba on mulle vastanud nii nagu ta on, siis vastan ka mina nii.
Sorri, aga kui nüüd ausalt ütlen, siis sa pole teema algusest peale kellegi vastu austust näidanud, vaid toodad samat sitta edasi. Terve teema on prime example Su "vastamistest".
Vabandust veelkord nõmeda väljenduse pärast.
Vabandad admini ees öeldud asja pärast, aga ometigi Sa ei suutnud seda enda sees hoida, või siis üldsegi, ütlemata jätta? oh wow.
bani põhjuseks täitsa sellise asja mida isegi reeglites pole. Selleks on "Griefimine".
Andeks, reeglites on mainitud griifimine. Väga kahju, et ei olnud mainitud just täpselt "Griefimist".
Siiani jube huvitav, et näed back abuse kohta reeglit, aga griifimise kohta mitte? weird, huh?
Bani põhjus oli vale. See on põhjus.
Imelik, aga kogu teema pealkiri ja esialgne sisu oli see, et Sinult ban maha võetakse, või on kõik jälle millestki valesti aru saanud?
Kõige naljakam on veel see, et minule ei vasta Lil_Kiddoo vaid hunnik temale persepugejaid. Tal on vist raske, sest ma olen siin vist nii palju paugutanud, et tal suu täis juba.
Ta pole kordagi selle teema jooksul sõna võtnud, Sulle on mitmeid kordi öeldud, mille eest Sa bani said, mis põhjusega said. Mida vittu Sul viga on, et sa kõike seda juba jätta ei suuda? 50ndat korda kirjutad teema jooksul, et võiks ära lõpetada, aga siis hakkad samade vanade hittidega pihta jälle.
Sa oled ebakompetente inimene. Sa alustad teemat ühest asjast ja lõppudelõpuks on teemas toimunud mitmeid muutusi. Algul tahtsid unbani saada ja nüüd kogu teema lõpuks kirjutad, et hoopis oli asi selles, et bani põhjus polnud õige. Lol what?
Ma olen kindel, et ma pole ainuke inimene, kes näeb, et sa keerutad ringi lihtsalt ja ei suuda välja öelda, et Sa tegid midagi halba. Su juttu lugedes tuleb välja, et Lil_Kiddo on halb, et Sa bani said ja teised inimesed on halvad, sest neil on oma nägemus asjast, mis ei ole Sinu kasuks.
Tõmba normiks ja tarbi vähem vägijooki. Sul endal tuleb lihtsam elu edaspidi, kui mulle jätad järgmine kord vastamata ja ei hakka lahmima lihtsalt, et ma ei tea midagi.
Ilusat päeva ja musid püksi
-
Sõbrad teil on liiga palju vabaaega, tegelege millegi muu huvitavaga. Ärge kakelge enam siin see cringe
-
3 LEHEKÜLGE MIDA VIINA
-
@kults kus oli kults varem kui kultsi vaja oli? Amen.
-
Indruhhid ja Karlid teeb nii, et läheb äkki lukku, siis ei pea seda ,,paska" enam nägema? Juba isu täis sellest.
-
@Shadow208 misasja, tasuta meelelahutusele öeldakse vabatahtlikult ära praegu v
-
@Noball Popkorn sai otsa nomh ja ei jõua juurde osta.