Sidemite Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Sidemite
Discord: Sidemite#1777
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kuna ma ei ole varem olnud osa Minecrafti serverite meeskondadest ega juhtkondadest, mul puuduvad selles valdkonnas kogemused ja spetsiifilised oskused. Olen aga valmis õppima ja arendama end meeskonnatöö alal. Olen avatud uutele ideedele ja valmis võtma vastu väljakutseid, et saada väärtuslikuks liikmeks meeskonnas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiline huviala serveris keskendub Avastamisele, kuna see pakub mulle võimalust osaleda põnevates seiklustes ja kogeda mängumaailma mitmekesisust. Mulle meeldib osaleda huvitavates üritustes, lahendada väljakutseid ning avastada uusi ja huvitavaid kohti. Samuti hindan võimalust suhelda teiste mängijatega ja luua tugevaid sõprussuhteid kogukonnas.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännuka server on mulle seni jätnud sügava mulje, eriti kogukonna sõbralikkus ja abivalmidus. Mulle meeldib, kuidas server pakub mitmekesist mängukogemust ja põnevaid võimalusi mängijatele. Üks soovitus oleks kaaluda mõningaid uuendusi või lisafunktsioone, mis tooksid veelgi enam vaheldust ja põnevust. Samuti võiks server pöörata rohkem tähelepanu uute mängijate integreerimisele ja tervitamisele, et nad tunneksid end algusest peale osana kogukonnast. Ühtlasi oleks tore, kui serveris toimuks regulaarselt sündmusi ja üritusi, mis motiveeriksid mängijaid aktiivsemalt osalema ja looma suuremat ühtsustunnet. Kuigi senine kogemus on olnud positiivne, usun, et alati saab leida viise, kuidas teha asjad veelgi paremaks ja põnevamaks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Olen empaatiline ja hea kuulaja, mis võimaldab mul mõista teiste meeskonnaliikmete vaatenurki ja ideid ning toetada neid nende panustes. Olen valmis aktiivselt osalema meeskonnatöös ja andma oma panuse meeskonna eesmärkide saavutamisel. Negatiivsed küljed: Võin mõnikord olla liiga perfektsionistlik ning kulutan liiga palju aega üksikasjadele, mis võib viivitada ülesannete täitmisega. Samuti võin esialgu olla natuke tagasihoidlik, kuid olen valmis väljakutseid vastu võtma ja ennast ületama.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ma ei ole kunagi Kännuka serveris karistust saanud. Olen alati järginud serveri reegleid ja püüdnud olla toetav ja vastutustundlik mängija kogukonnas. Minu eesmärk on luua positiivne ja meeldiv mängukogemus nii endale kui ka teistele mängijatele ning seepärast panustan alati positiivsesse mängukeskkonda.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu praegune mänguaeg Kännuka serveris on 10 tundi. Olen aktiivne mängija, kes veedab regulaarselt aega Minecraftis. Olen valmis oma vaba aega panustama serveri toetamisse ja meeskonnatöösse. Minu eesmärk on luua positiivne ja toetav keskond, kus kõik mängijad saavad nautida mängu ja omavahel suhelda. -
@Sidemite mina olen vastu pole vaeva nähtud taotlusega
-
Mis oli kandideerimisnõuete neljas punkt?
-
@CCmees Tere! Kandideerimise nõuete 4. punktis mainiti eelnevad mänguaega vähemalt 1 nädalana. Minu mänguaeg Kännukas serveris on hetkel 10 tundi, mis jääb alla nõutud miinimumile. Kuigi ma ei vasta hetkel täielikult sellele nõudele, olen endiselt väga huvitatud liitumisest meeskonnaga ja panustamisest serveri kogukonda. Olen valmis aktiivselt mängima ja tõestama oma pühendumust meeskonnale ning serverile.
-
Kogu rohkem mängutunde ja siis proovi uuesti. 10 tunni põhjal on meil raske aru saada milline inimene sa oled.
L&A
-
-