Sidemite Valvuriks 2.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Sidemite
Discord: Sidemite#1777
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kuna ma ei ole varem olnud osa Minecrafti serverite meeskondadest ega juhtkondadest, mul puuduvad selles valdkonnas kogemused ja spetsiifilised oskused. Olen aga valmis õppima ja arendama end meeskonnatöö alal. Olen avatud uutele ideedele ja valmis võtma vastu väljakutseid, et saada väärtuslikuks liikmeks meeskonnas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiline huvi serveris keskendub Avastamisele, kuna see pakub mulle võimalust osaleda põnevates seiklustes ja kogeda mängumaailma mitmekesisut. Mulle meeldib osaleda huvitavates üritustes, lahendada väljakutseid ning avastada uusi ja põnevaid kohti. Samuti hindan võimalust suhelda teiste mängijatega ja luua tugevaid sõprussuhteid kogukonnas.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kännuka server on mulle seni jätnud sügava mulje, eriti kogukonna sõbralikkus ja abivalmidus. Olen täheldanud, kuidas server pakub mitmekesist mängukogemust ja põnevaid võimalusi mängijatele. Mulle tundub, et server on hästi juhitud ja hoolitsetakse kogukonna heaolu eest. Ühtlasi sooviksin väljendada oma toetust regulaarsetele üritustele ja võistlustele, mis tõstaksid mängijate aktiivsust ja loovad kaasahaarava mängukeskkonna. Samuti võiks kaaluda rohkem foorumi või veebipõhise suhtluse võimalusi, et mängijad saaksid paremini omavahel suhelda ja ideid jagada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Olen empaatiline ja hea kuulaja, mis võimaldab mul mõista teiste meeskonnaliikmete vaatenurki ja ideid ning toetada neid nende panustes. Mul on ka võime kiirelt õppida uusi asju ja olen valmis võtma vastu väljakutseid. Negatiivsed küljed: Võin mõnikord olla liiga perfektsionistlik ning kulutan liiga palju aega üksikasjadele, mis võib viivitada ülesannete täitmisega. Samuti võin esialgu olla natuke tagasihoidlik, kuid olen valmis väljakutseid vastu võtma ja ennast ületama.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ma ei ole kunagi Kännuka serveris karistust saanud. Olen alati järginud serveri reegleid ja püüdnud olla toetav ja vastutustundlik mängija kogukonnas. Minu eesmärk on luua positiivne ja meeldiv mängukogemus nii endale kui ka teistele mängijatele ning seepärast panustan alati positiivsesse mängukeskkonda.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu mänguaeg Kännuka serveris on nüüdseks jõudnud 6 päevani. Olen suurendanud oma mänguaega ning pühendunud aktiivsele osalemisele serveris. Olen veetnud regulaarselt aega Minecraftis, et tugevdada oma sidet kogukonnaga ja tutvuda serveri toimimisega. Olen valmis jätkama oma pühendumust ja aktiivsust meeskonnatöös ning panustama väärtuslikult kogukonna arengusse. -
Miks kiirustad kandideerimisega? Kõigepealt teed avalduse 10 ingame tunniga ning nüüd niipea kui piisavalt aktiivsust kogusid teed uue? Miks on nii suur soov, et kohe nullist alates kiirustad meeskonda? Ehk soovid niisama lisaõiguseid?
-
@Skheea Tänan teid tagasiside eest ja vabandan, kui tekitasin segadust oma kandideerimise kiirusega. Ma tõesti ei soovi tunduda liiga agar ega kiirustada meeskonda. Minu eesmärk on anda oma panus kogukonna arengusse ning olla abiks meeskonna eesmärkide saavutamisel.
Mõistan teie muret, et 10-tunnise mänguaja põhjal on raske saada täielikku pilti minu isiksusest ja pühendumusest. Mul on kahju, et ei suutnud oma motivatsiooni ja siirast soovi meeskonnaga liituda selgemalt väljendada. Soovin rõhutada, et olen valmis ootama ja näitama oma aktiivsust ja pühendumust kogukonnale veelgi rohkemate mängutundide ja tegevuste kaudu.
Ma hinda väga teise juhtkonna liikme toetavat sõnumit, et peale mängutundide kogumist võin uuesti kandideerida. See annab mulle motivatsiooni jätkata aktiivset osalemist serveris ning näidata, milline inimene ma tõeliselt olen.
Kuulan teie tagasisidet ja soovitusi ning võtan neid südamesse. Olen valmis jätkama aktiivset osalemist serveris ja näitama, milline inimene ma tõeliselt olen. Loodan, et saan tulevikus näidata oma väärtust meeskonnale ja kogukonnale ning olla osa positiivsest arengust.
Aitäh veelkord võimaluse eest kandideerida ja ootan lootusrikkalt võimalust näidata, et olen valmis andma endast parima meeskonna ja kogukonna toetamiseks.
-
See postitus on kustutatud! -
Usaldusväärsuse puudumise puhul ei sobi meeskonda.
L&A -
-