Kaebus
-
Kaebaja: V2gaP6nev
Kaebatav: VanaPoiss, HeliosAtom, Kipto
Põhjus:
VanaPoiss-Ta on täpselt see inimene kes ei suuda närve talitseda ja läheb see tõttu väga kiiresti närvi. Üks kord oli niimoodi, et Grixus küsis VanaPoisilt 1v1 mille peale VanaPoiss ütles teeme aga ma tulen godmodiga, kuna arvatavasti kartis ilma teha. Karistas veel ka mängijat kohe peale hoiatus.
Kipto-Pani no reason mute, kuna "ülbitsesin" kuigi ma tahtsin saada lahti inimesest kes oli mu protis, peale seda küsisin miks ma 1 päevase mute sain ja temalt vastuseks oli: ülbitsesid ükspäev VanaPoisiga (neil polnud proofi) ja olin just veel "ülbitsenud".
HeliosAtom-Väidab, et vaatab "koguaeg" chati kuigi seda ta ilmselgelt ei tee. Eile oli näiteks selline olukord, et mitu inimest rääkisid ebasobilikust teemast ja karistada sai ainult neist 1. Peale seda väitis ta, et sel hetkel kui teised rääkisid tema ei vaadanud.
-
Nii, sinu Screenshottidelt ma ei leia ühtegi teist kasutajat kellele saaks karistuse veel panna, mero sai Mute kuna nagu screenshotilt näha hakkas ta Tupsmari nime üle ilkuma, Hoiatusest talle ei piisanud, lasi edasi ja hakkas õigustama ka, (kahjuks rohkem screene mul tõestuseks pole) ma panin Merole 1h mute mis on leebeim mida ma teha sain. Ta ärritas ka teisi inimesi oma jutuga.
-
@HeliosAtom see kes 1h on oli meromelove tbh
-
+1
-
+rep
-
Nii
- Mul on väga tugevad närvid ja ma isegi ei näe screene siin kus ma närvis v kuri olen tho ja ma oskan enda närve talitseda mitte nagu mõni lol
- AND See kui ma ütlen " Ma tulen god-iga " see oli legit sarkasm mida mõned ei gettinud ja selle peale räigelt kettase läksid ja kus see hoiatuse vm asi on?
-
Modil on piisavalt kogemusi, et panna ilma proofita mute. VanaPoissi saab piisavalt usaldada sellega, et kellegile mute panna, ban etc. Kui see oleks mingisugune suur ban nagu 30d siis saaks aru, et proofi on vaja. Nvn seda kirjutades saab sul 1h see mute läbi ja asi ants.
-
Lisaks lisan ka selle, et olid tehniliselt tunnistanud mulle: ''Cmon ta ei saa 1d mute vana asja eest panna''. Lisaks 1-2d asja eest karistuse panemine ei ole vana asi. Kui ei usu ka seda, et sa olid kirjutanud selle lause siis Dm-i discordi mul on pilt olemas.
-
Mis toimub?
-
Vana teema juba, võib lukku panna.