Zyte tagasi woop woop
-
Mängusisene kasutajanimi: Zyte
Kontakt: xdbong
Vanus: 20
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Olen 2x Kännukas oma väärtust tõestanud ja julgen väita, et praegugi oleksin meeskonnas üks vilunumaid liikmeid. Igavese mode tiitlit ei teeni just iga kunde. Omal ajal olin modena kompetentsem kui tolle aja adminid, ei imestaks kui see siiani nii on.
Minu põhiline tegevus serveris: Serveris olen enamasti ainult survivalis. Peamiselt tegelen oma asjadega, aga tihti võib näha mind chatis kellegi küsimustele vastamas, mängijaid aitamas või minimänge võitmas. Vahel võin ka lambikelbast kõnekasti loopida, et mängijaskonnal poleks igav wipe-i 10ndat poe warpi ehitada.
Kas näen Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Server veits grindfestiks muutunud. Selle asemel, et huvitavaid projekte ette võtta, ehitada või teiste mängijatega juttu ajada, üritab iga teine vend olla järgmine siberi rahaboss ja laob õõvastavates kogustes raha annetaja võtmete alla, et tal oleks natukenegi kergem oma 5 korrusega poodi ehitada. Kommuunitunnet eriti pole. See on küll veits üldistatud aga mõte jääb. Igal juhul on see aga devidele suur töö ja planeerimine seega lühemas perspektiivis on see lihtsalt mõte. On mis on, server on igal juhul iga aastaga paremaks läinud ning vaev ja higi mis Karl ja teised dev-id serverisse ladunud on, pole asjatu olnud.
Positiivsed & negatiivsed küljed:
Positiivsed:- Närv mul külmem kui Jaak "Titanic"-ust.
- Olen abivalmis ja tihti peamine asi mis mind aitamast takistab on ressursside puudumine.
- Olen väga analüütiline ja alati vaatan enne konflikti või situatsiooni üle, kui otsuseid teen. Olukorra esinedes panen karistuse aeglasemalt kui keskmine minigame'i vastaja.
- Igavene mode
- Olen kompetentne ja ei vaja abirattaid töösse panustamisel.
Negatiivsed:
- Minu unerežiim on ebaühtlane ja seetõttu ka aktiivsus serveris.
- Võin olla liiga otsekohene.
- Erimeelsuste korral võin olla kangekaelne.
- Igavene mode
Kas olen kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Eelmisel jääajal.
Kui vastasin jaatavalt, siis miks: Inetu sõnavara kasutus serveri kirjakastis.
Lisainfo: Pole küll kaua serveris tagasi olnud, kuid see-eest olen ma see wipe rohkem sees olnud kui märkimisväärne osa praegusest meeskonnast. -
"Vahel võin ka lambikelbast kõnekasti loopida" - meeskonnaliige oled, siis jätkad ka sellega või mis seis siis jääb?
"Olen abivalmis ja tihti peamine asi mis mind aitamast takistab on ressursside puudumine." - mis ressursid puuduvad siis, et mängijaid aidata ei saa?
"Olukorra esinedes panen karistuse aeglasemalt kui keskmine minigame'i vastaja." - kaootiline olukord tekib (nt minnakse solvamisega, ropendamise vm üle piiri), siis kui kaua aega võtad enne tegutsema hakkamist? Ma ei tea, kas see just on hea, et karistamisega aega võtad. Muidugi mõtlemine ja valikute kaalumine enne karistamist on hea.
"Erimeelsuste korral võin olla kangekaelne." - kuidas Sa lahendad olukorda kui satud mängijaga vaidlusesse? Kas viskad karistuse, sest Sul on kangekaelsusest tingitud õigus või suudad kaela lõdvemaks lasta ja on võimalik, et tuleb ka mingi muu lahendus?
Ära võta neid küsimusi rünnakuna vm. Lihtsalt tekkisid sellised küsimused avaldust läbi lugedes. Muus osas mingeid pretensioone ega midagi nagu polegi ja endale otseselt pole ka halvaga siiani silma jäänud.
Imeilusat suusailma ja palju šašlõkki!
-
@kults Oled minust vist julmalt valesti aru saanud. Hakkan siis siin oma mõtteid ja tõekspidamisi lahti seletama.
"Vahel võin ka lambikelbast kõnekasti loopida" - meeskonnaliige oled, siis jätkad ka sellega või mis seis siis jääb?
Vastus: Loomulikult jään. Ma jään ikkagi iseendaks nagu peaks tegema iga kui viimne meeskonnaliige. On iseenesestmõistetav, et ma seda tehes ei hakka tahtlikult või ebatahtlikult kahjustama meeskonna mainet või mängijate mängukogemust. Kui lause lõpuni lugeda siis annab sealt ka välja lugeda seda, et eesmärk on mängijatel kogemus huvitavamaks teha. Ma ei hakka meeskonnas olemise tõttu robotit mängima ja reageerima vaid muredele või ropendamisele.
"Olen abivalmis ja tihti peamine asi mis mind aitamast takistab on ressursside puudumine." - mis ressursid puuduvad siis, et mängijaid aidata ei saa?
Vastus: Mõtlesin ressursside all mängusiseseid asju, perme, teadmisi ja oskusi. Loodan, et see vastas su küsimusele ja ma ei pea hakkama näiteid tooma.
"Olukorra esinedes panen karistuse aeglasemalt kui keskmine minigame'i vastaja." - kaootiline olukord tekib (nt minnakse solvamisega, ropendamise vm üle piiri), siis kui kaua aega võtad enne tegutsema hakkamist? Ma ei tea, kas see just on hea, et karistamisega aega võtad. Muidugi mõtlemine ja valikute kaalumine enne karistamist on hea.
Vastus: Kahju, et sa naljale pihta ei saanud. Minu arust oli hea nali. Minigame'i vastajad on tavaliselt julmalt kiired ja see lause on kaugel sellest, et vihjata, et kaua aega läheb. Igatahes, nagu sa ise ka välja tõid siis oluline on mõelda läbi ja valikuid kaaluda. Mainisin ka ise seda seal. Ilmselgelt ma ei hakka uimama kui chatis liiale minnakse, samuti oleks minust loll hakata lahmima karistusi kui roppust näen. See oli antud lause mõte.
"Erimeelsuste korral võin olla kangekaelne." - kuidas Sa lahendad olukorda kui satud mängijaga vaidlusesse? Kas viskad karistuse, sest Sul on kangekaelsusest tingitud õigus või suudad kaela lõdvemaks lasta ja on võimalik, et tuleb ka mingi muu lahendus?
Vastus: Ma ei vaidle. Kui mul juhtub olema mängijaga erimeelsus siis ma kas argumenteerin ning toon oma mõtete juurde fakte ja näiteid või, kui eelmainitu võimalik ei ole, siis pole seal midagi edasi arutada. Kui mängija reegleid pole rikkunud ja tegemist on puhta erimeelsusega siis ei, ma ei kuku karistama. Jällegi iseenesestmõistetav imo aga noh, kuidas kellelegi ig. Kangekaelseks olemise all mõtlesin seda, et ma võin minna tobedatesse kaugustesse, et enda seisukohta tõestada või kinnitada.
Sa küll ütled, et küsimused pole rünnakuna mõeldud. Ei võtnudki rünnakuna, pigem olin üllatunud, kuid tekstist annab palju välja võtta ja see kuidas küsimustele lähenesid oli üsna negatiivse suhtumisega. Kas sa enda meeskonnas oleku ajal ka nii lähenesid asjadele?
Igatahes, aitäh küsimast, lihtne oli end põhjendada ja ehk tulevastel lugejatel on ka nüüd kergem mõista mu pädevust ja milline olen.
Kena päeva/õhtut!
-
Ainult super küsimused ja vastused!
-
@Krisss18 Superjuustukat on siia vaja!
-
Vastused on tõesti head, ei saa nuriseda ja lisaküsimusi ei tekkinud
see kuidas küsimustele lähenesid oli üsna negatiivse suhtumisega.
Haha, ei saa eitada jah, sõnastused nagu nad ikka
Kas sa enda meeskonnas oleku ajal ka nii lähenesid asjadele?
Nii üllatav kui see ka on, siis ei.
Aga minugi poolest võib võimaluse anda, pahaga ega millegi muu negatiivsega ei ole silma jäänud. Poolt! Tuult tiibadesse ja palju-palju edu!
-
Kui kults poolt siis ma poolt!
-
Superjuustukat on siia vaja!
siin ma olen
Omal ajal olin modena kompetentsem kui tolle aja adminid, ei imestaks kui see siiani nii on.
Muidu igati poolt, küll aga mulle, kui adminile nimega superjuustune, jätab julm lugupidamatus adminite vastu seest külmaks. Arvasin, et oleme sõbrad :'(
lisaks häirib mind jõhker valeinfo antud lauses:
tihti võib näha mind chatis kellegi küsimustele vastamas, mängijaid aitamas
või minimänge võitmas
Loodan, et jätad taolised vimkad minevikku. Mine sa lolli tea pärast keegi jääb uskuma
mida lugu ausalt
pooltkellegilekellelegi*** -
Ikka oleme sõbrad
kellegile kellelegi***
Said mu seal
-
Ei, Veteranid vajavad sind!
-
lol 20 lol vana
-
Lisatud.
L&A