Kandideerimine Valvuriks Priit
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Priit (teada kui HrPriit/Priit)
Discord:Priit
Vanus (vähemalt 15!): 21
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olen enda mänguri karjääri peale olnud mitmetes erinevates serverites moderaatori/administratiivse kui ka arendus poole peal. 2019-2021 Olin Wortex GTAV RP Moderaator ning tegelesin enamasti seal logide jälgimisega ning serveris sees kui ka discordis korra valvamisega kui ka mängijate aitamisega. Aitasin ka korraldada erinevaid ägedaid üritusi. 2021a Wortex Dayz moderaator enamasti tegelesin uute asjade testimisega ning ka mängijate probleemidega. 2021a Wortex Minecraft administratiivne pool aitasin serverit hallata ning aitasin korraldada erinevaid üritusi. 2020-2021a olin Wortex Dayz moderaator enamasti tegelesin seal serveri vigade otsimisega ning mängijate aitamisega. 2022-2023 Play24 Dayz olin teine tegev serveri arendaja kui ka administratiivne pool serveri halduses. 2022-2023 Play24 Rust serveri administraator ning ka enamjaolt tegelesin ka server vigade otsimisega ning parandamisega. 2023a Estonia Rust olin ka moderaator ning tegelesin enamasti mängijate probleemidega ning aitasin korraldada üritusi.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamasti tegelen oma asjadega ning, kohati ajan juttu inimestega juhul, kui igavus hakkab tekkima. Põhilise aja pühendan ehitiste ehitamis oskuse parandamisele. Alati proovin luua häid suhteid inimestega suheldes.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Mina näen vahest inimesi kes on vägagi ülbed ning muutuvad ülemeelikuks eriti kui kell hakkab jõudma õhtuse.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen rahulik ning abivalmis teiste inimestega, olukordades, kus teine osapool käitub ebakohaselt proovin olukorrale leida lõppu mõlemale mõistliku lahendusega. Samuti olen ka enamasti rohkem öösel aktiivne et igavust eemale peletada. Vahest ebaaktiivne töö või eraellu puutuvate tegevuste/kohustuste tõttu. Vahepeal võib juhtuda et jään arvuti taha magama
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Minu teada mitte, kindlasti andke teada kui peaks olema vastupidi.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen üldiselt aktiivne igapäevaselt kuid võib juhtuda et mõni päev jääb vahele. Tavaliselt mängin ~6 kui on töö või eraelu kohustused kuid enamasti olen pikemalt. Olen kiire ümber õppija kui olukord seda vajab. Enamasti rahulik ning sõbralik inimene.
-
See postitus on kustutatud! -
@Priit Väga abivalmis. Poolt
-
wortex -rep
-
poolt smiley face oli avalduses
-
ma arvan et ta on priit
poolt. -
@Priit väga abivalmis, Poolt.
-