Kandideerimine Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: audi
Discord: VASJA
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemus puudub, kunagi olin mingis minecrafti serveris (sõbra omas) korrapidaja, tegin ennetustööd ja panin teisele sõbrale ennem serveiga liitumist banni. Kuna teatsin, et ta ei oska ilma norimata serveris olla.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survival ja Skyblock, vanast ajast juba vanakäpp. Peale Terminatsi videioid olen huvitanud minecrafti mängimisest ja PVPst.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Nooremaid ja aktiivsemaid juhtkonnaliikmeid või valvureid ingame.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Hea pinge taluvus iga vend mind vait ei suru, hea suhtmelis oskus.
Negatiivsed: Roppsuu aga minecrafti tekstis seda ei kasuta, kangekaelsus
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: JAH
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Häkkisin kunagi kill auraga magmakube, alguses ürtasin karistusest mööda saada, aga CCMees on oma asjas kindel käpp.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsust rohkem, kui mängus teadmisi. -
Ma olen 95% kindel, et sa ei ole 17
-
@Uneleja Elu on seiklus, kui nii arvad.
-
@Uneleja jälle seletad
-
Hei!
Annan oma tagasiside ka.
"Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: JAH
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Häkkisin kunagi kill auraga magmakube, alguses ürtasin karistusest mööda saada, aga CCMees on oma asjas kindel käpp."Millal viimati häkkisid ja sellega vahele jäid? Kui tegemist on hiljutise karistusega, siis käib see pisut vastu sinu soovile valvuriks kandideerida.. Või mis sa ise arvad, mis on see väljund sul valvurina? Mida plaanid paremaks teha/korda saata?
Avaldus ise on natuke hooletult kirjutatud, põhilised kirjavead oleks võinud ära likvideerida. Jätab mulje, et veidi ükskõikne loomult. Grammatika osas liialt ei nori, kuid seda saaks ka paremaks. Siin käib kaasas põhimõte, et mida korrektsemalt suhtled meeskonnaliikmena, seda paremini sind üldjuhul ka austatakse. Lihtsalt psühholoogia.
Kuna ma pole ise pikalt serveris olnud, siis kokkupuudet mul sinuga nii palju veel olnud pole, seega rohkem ei saa hetkel kommenteerida.
Võiksid vastata esitatud küsimustele. Aitäh!Parimate soovidega
Aixa -
Tere! @Aixa
Vastan teie kirjale.
Karistuse sain killauramise eest 06.02.2022. Aastaga olen ikka kasvanud ja aru saanud, et saab ka ilma nendeta ja on ka lõbusam . Loomult meeldib mulle inimesi aidata ja nendega suhelda. Ma ei oska öelda, mida saaksin muuta, sest ilmselt ei tea ma mängust rohkem kui praegused muudatused.
Kirjavead ja grammatika on alati natuke tahaplaanile jäänud.
Aktiivsust mul on, kuid meie ajad pole lihtsalt klappinud.
Parimate soovidega,
Vasjok -
@VASJA poolt kindlalt
-
Huvitav, et anticheat on karjunud pidevalt su üle viimase nädala jooksul
-
-
-