Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Aixa valvuriks või counsellor'iks

Arhiiv | Kandideerimine
    7
    8
    242
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Aixa
      Aixa last edited by Aixa

Tere kõigile!

Järgnevalt saate lugeda minu meeskonnaliikmeks kandideerimise taotlust.

Teie mängusisene kasutajanimi: AixaScaredBoo
      Discord: AI.xa (@kosmopoliit)
      Vanus (vähemalt 15!): 22 [22,75]

Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
      Päris mitmeid aastaid tagasi olen olnud Kännuka meeskonnas moderaatori rollis. Pikemalt lõin kaasa aga Relaxx serveri tiimis, kus olen olnud nii moderaator kui ka administraator. Lisaks oli paar väiksemat serverit, kus olles panin käe külge sealse kogukonna hoidmisesse ja suunamisse. Olen nautinud inimeste abistamist ja vajadusel ka korrale kutsumist, probleeme mul suhtluse ja empaatiaga pole. Samuti on andnud palju tuge minu oskuste lihvimisse minu töökohad, mis on olnud seotud samuti suuresti inimestele parimate lahenduste pakkumise ja probleemide lahendamisega, seega leian, et inimestega, sh mängijate ja meeskonnaliikmetega, mul keeruline ühist keelt ja mõistmist saavutada ei ole.

Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
      Mulle meeldib ringi reisida, erinevaid ja huvitavaid asju koguda ja oma ehitiste kallal vahepeal nokitseda. Kui ma parasjagu neid tegevusi teha ei soovi, siis vestlen hea meelega mängijatega, kes parasjagu mängus sees on, võimalusel uudistan nende kodusid ja/või annan nõu ja abistan.

Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
      Vana versiooni puhul ei saa ma suurt midagi välja tuua, kui vaid seda, et teatud meeskonnaliikmeid ei näinud ma serveris sees või Discord'is vestlemas kordagi. Olenemata sellest, kui aktiivne parasjagu mängijaskond on (korreleerub päris kenasti serveri mapi uudsusega), võiksid olemasolevad liikmed panustada aktiivsuse hoidmisse, kui just pole mõjuvat põhjust selle mitte tegemiseks. Meeskonnaliikmete aktiivsust võiks võimalusel reguleerida juhtkond, nt üldisema graafiku olemasoluga.

Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
      Positiivsed:

• Olen üsna avatud suhtleja ning mul on palju kogemusi inimestega (nii töömaastikul kui ka mujal);
      • Tajun huumorit ning suudan kaasa rääkida igasugustel teemadel;
      • Lahendan piisavat kiiresti ja efektiivselt olukordi, mis vajavad minu tähelepanu;
      • Ma olen suhteliselt armas inimene, kui teised on minuga samamoodi armsad. Muidu olen sõbralik-neutraalse režiimi peal. Muidugi rumalustega minu juurde tulla ei tasu, sellega seostub minu järgmine punkt.

Negatiivsed:

• Ma võin tunduda natuke kuri või ülbe mõne inimese jaoks, kuid see ilmselt tuleneb nendel hetkedel mu konkreetsusest, aususest, teadlikkusest mingi olukorra suhtes;
      • Mulle meeldib vahepeal sõnavara ja teadmiste kallal norida, kuid see tuleb mul automaatselt ja pole halvaga mõeldud, pigem abistav ja korrigeeriv lähenemine.

Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
      Ei tule hetkel küll pähe ühtegi korda.

Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
      Töötan nädala sees ning käin ka aeg-ajalt laboris. Sellegi poolest on mul võimalik käia paar tundi iga päev sees, vajadusel ka tööajast, kui olen kodukontoris parasjagu.

Tänan tähelepanu eest!
      Aixa.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kults VETERAN last edited by

Vouchin, et oli Relaxxis meeskonnas, sel ajal, kui valitses Kultsi esimene hirmuterrorism-valitsus. Serveris mängis peamiselt "Arcticalaska" nime all.
        Lisaks oskan veel öelda, et Aixa sobib ideaalselt ticketite ja probleemide lahendamise ala peale, pole kordagi pidanud pettuma ei temas, ega ka tema tehtud valikutes, ega ka otsustes.
        Soovitan Aixat soojalt, sest tegemist on siiski professionaalse inimesega, kelle võtaksin iga kell meeskonda tagasi, ilma mõtlemata.

You have my blessing. Poolt!

Pilt suht out of context, ma päris täpselt siiani ei tea, mille üle Arc/Aixa naeris. 🙂
        68de49f9-c5e7-4343-a8ca-7e4e4c95aa81-image.png

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Demiruwu
          Demiruwu last edited by

Poolt, mingi random tho

• I
            iSwe last edited by

Teda küll oma loomafarmi ei laseks, pidi vegan olema ja sööb ainult mune hommikuti

Aixa 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Aixa
              Aixa @iSwe last edited by

@iSwe

Armastan Sind ka! ❤ Õnneks või kahjuks ma pole vegan.

Aixa.

• HeliosAtom
                HeliosAtom last edited by

Ma ei tea kes te olete, aga selliseid inimesi Kännukas vajabki!Poolt!

H

• Uneleja
                  Uneleja last edited by

Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• KarlPro123
                    KarlPro123 Süsteem last edited by

Lisatud, lukku.

• Locked by  KarlPro123 KarlPro123 
                    • Moved from Kandideerimine by  66tera 66tera 
                    • 1 / 1
                    • First post
                      Last post
                    • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                    • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                      Discord: kaheksa8
                      Vanus (vähemalt 15!): 18
                      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                      Positiivsed:
                      Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                      Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                      Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                      Negatiivsed:
                      Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                      Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                      Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                      Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                    • Lisatud, lukku.

• read more
                    • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                    Users

1.5k
                    Topics

13.0k