Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Viimne palve

Arhiiv | Unban avaldused
    9
    14
    221
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • gold_artur
      gold_artur last edited by

Nimi: gold_artur
      Blokeering põhjus: pagendus
      Karistaja nimi: CCMees

Miks soovin unbani saada? Olles olnud blokeeritud Kännuka serverist, selle Discordist ja üldisest kommuunist juba aastaid, mõistan oma tegude tõsidust ja tagajärgi. Leian, et minu suhted Kännuka kommuuniga ehk laiemalt suuresjoones Eesti Minecrafti kogukonnaga ei ole enam jätkusuutlikud. Soovin võimalust taasühineda kaasmaalastega. Minu avaldus on siiras, nagu ka minu soov absurdne minevik maha matta ning edaspidi ainult tulevikku vaadata.
      Ma ei väida, et mulle omane terav keel jääb edaspidi täiesti hammaste taha ning et kriitika valanguid ei tule, kuid luban, et sellist käitumist, nagu ma aastate eest korraldasin, enam minu poolt ei juhtu. Olgu see leppimine meile kõigile sõnumiks, et meid eestlasi on vähe ja me peame kokku hoidma.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • Uneleja
        Uneleja last edited by

mida sa tegid even et sa igavesti banned

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Krisss18
          Krisss18 last edited by

Ei.

1 Reply Last reply Reply Quote -2
          • CCmees
            CCmees JUHTKOND last edited by

Lõpeta ära

Istomol 1 Reply Last reply Reply Quote -1
            • Istomol
              Istomol @CCmees last edited by

@CCmees Jutt on siiras ja teod on aastate taha jäänud, pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi.

CCmees Skheea Noball 3 Replies Last reply Reply Quote -1
              • CCmees
                CCmees JUHTKOND @Istomol last edited by

@Istomol mis teod on aastate taha jäänud? Alles see aasta keeras jama kokku?

1 Reply Last reply Reply Quote -1
                • Trincik
                  Trincik last edited by

ChatGPT?

gold_artur 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • gold_artur
                    gold_artur @Trincik last edited by

@Trincik Natuke korralikumalt kirjutamine ≠ AI

• Skheea
                      Skheea JUHTKOND @Istomol last edited by

@Istomol ütles Viimne palve:

@CCmees Jutt on siiras ja teod on aastate taha jäänud, pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi.

eelmine kord oli ka siiras ja teod aastate taha jäänud ju

• Noball
                        Noball @Istomol last edited by

@Istomol aastate taha ehk see aasta v

DJ GYROTTA ZAO

• KarlPro123
                          KarlPro123 Süsteem last edited by

te olete vist peast puhta segased, kui arvate, et pärast selliseid tegusi saab armuande. sama loogikaga mis te arvate, et tapate inimese, siis peaks teile uue võimaluse andma- ei kust otsast? aga teie eesmärk oli tappa serverit

• KarlPro123
                            KarlPro123 Süsteem last edited by KarlPro123

also quote "pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi."

ma ei näe kuidas siinkohal andeks andmine oleks kuidagi serverile kasulik või edendaks jätkusuutlikkust, siin on mindud maani, kust enam vabandust ei ole võimalik paluda (ja peaks isegi olema piinlik paluda)

gold_artur 1 Reply Last reply Reply Quote -2
                            • gold_artur
                              gold_artur @KarlPro123 last edited by

@KarlPro123 juba aastast 2021 olen olnud reputatsiooniga ja karistustega kohas kus uue võimaluse saamine on kindel ei ning kohtlemine mu vastu väga armutu. Ma olen üpris kindel et isegi kui see hiljutisem pahategu välja arvestada siis kohtlemine oleks/on täpselt sama, see pole vahet kui kaua aega tagasi ma midagi tegin. Korduvalt on vaieldes olnud isikutelt kommentaare kui midagi muud vastu pole öelda, et "üldiselt alati serveris halba teinud" jne mis tavaliselt on peamine õigustus mitte mu ühelegi proovile chance anda. Nagu minu kaubuse lootus on et võiks selle pika pika halva mineviku eelmisele lehele jätta ja uuele keerata,.

1 Reply Last reply Reply Quote -1
                              • KarlPro123
                                KarlPro123 Süsteem last edited by

Nagu ma ütlesin, siis selliseid tegusi ei anna mina kunagi andeks.

• Locked by  KarlPro123 KarlPro123 
                                • Moved from Unban avaldused by  KarlPro123 KarlPro123 
                                • 1 / 1
                                • First post
                                  Last post
                                • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
                                  (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
                                • B

Sinu nime: Buustujurger
                                  Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
                                  Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
                                • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
                                  mis kostad peremees

• read more
                                • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
                                Users

1.5k
                                Topics

13.0k