Viimne palve
-
Nimi: gold_artur
Blokeering põhjus: pagendus
Karistaja nimi: CCMeesMiks soovin unbani saada? Olles olnud blokeeritud Kännuka serverist, selle Discordist ja üldisest kommuunist juba aastaid, mõistan oma tegude tõsidust ja tagajärgi. Leian, et minu suhted Kännuka kommuuniga ehk laiemalt suuresjoones Eesti Minecrafti kogukonnaga ei ole enam jätkusuutlikud. Soovin võimalust taasühineda kaasmaalastega. Minu avaldus on siiras, nagu ka minu soov absurdne minevik maha matta ning edaspidi ainult tulevikku vaadata.
Ma ei väida, et mulle omane terav keel jääb edaspidi täiesti hammaste taha ning et kriitika valanguid ei tule, kuid luban, et sellist käitumist, nagu ma aastate eest korraldasin, enam minu poolt ei juhtu. Olgu see leppimine meile kõigile sõnumiks, et meid eestlasi on vähe ja me peame kokku hoidma. -
mida sa tegid even et sa igavesti banned
-
Ei.
-
Lõpeta ära
-
@CCmees Jutt on siiras ja teod on aastate taha jäänud, pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi.
-
@Istomol mis teod on aastate taha jäänud? Alles see aasta keeras jama kokku?
-
ChatGPT?
-
@Trincik Natuke korralikumalt kirjutamine ≠ AI
-
@Istomol ütles Viimne palve:
@CCmees Jutt on siiras ja teod on aastate taha jäänud, pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi.
eelmine kord oli ka siiras ja teod aastate taha jäänud ju
-
@Istomol aastate taha ehk see aasta v
-
te olete vist peast puhta segased, kui arvate, et pärast selliseid tegusi saab armuande. sama loogikaga mis te arvate, et tapate inimese, siis peaks teile uue võimaluse andma- ei kust otsast? aga teie eesmärk oli tappa serverit
-
also quote "pika viha pidamine sinu poolt ei ole kuidagi jätkusuutlik ega kasulik kellelegi."
ma ei näe kuidas siinkohal andeks andmine oleks kuidagi serverile kasulik või edendaks jätkusuutlikkust, siin on mindud maani, kust enam vabandust ei ole võimalik paluda (ja peaks isegi olema piinlik paluda)
-
@KarlPro123 juba aastast 2021 olen olnud reputatsiooniga ja karistustega kohas kus uue võimaluse saamine on kindel ei ning kohtlemine mu vastu väga armutu. Ma olen üpris kindel et isegi kui see hiljutisem pahategu välja arvestada siis kohtlemine oleks/on täpselt sama, see pole vahet kui kaua aega tagasi ma midagi tegin. Korduvalt on vaieldes olnud isikutelt kommentaare kui midagi muud vastu pole öelda, et "üldiselt alati serveris halba teinud" jne mis tavaliselt on peamine õigustus mitte mu ühelegi proovile chance anda. Nagu minu kaubuse lootus on et võiks selle pika pika halva mineviku eelmisele lehele jätta ja uuele keerata,.
-
Nagu ma ütlesin, siis selliseid tegusi ei anna mina kunagi andeks.
-
-