egertike10 valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: egertike10
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): atomic
Vanus (vähemalt 13): 14 (10 päeva pärast 15.)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud mõndades serverites admin mis on nüüdseks kinni pandud, enamus admini commandid on meeles, ja saan meeskonnaga hästi läbi ja oskan nõu pidada.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Raha teeninime, enda alas ehitamine, serveri liikmetega rääkimine ja sõpradega rääkimine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kui Shulker Box ära lõhkuda Telepathy I-ga siis kaovad need asjad ära mis seal shulker boxis on.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Olen sõbralik, oskan aidata ja olen abivalmis, saan meeskonnaga hästi läbi. Negatiivsed: Vahepeal ma puudun serverist terve päeva.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kuu aega tagasi sain KarlPro123 poolt banni, sest kasutasin serveri vigasid ära. Nüüd olen kuu aega olnud karistustest puhas.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Survivalis olen aktiivne 1-4 tundi. -
Kui sa oled aktiivne ka pârast korrahoidjaks saamist siis minugipoolest. Poolt.
-
poolt
-
Poolt!
-
Ofc poolt.
-
Avaldusega oleks võinud rohkem vaeva näha aga muidu poolt
-
Poolt.
-
Avaldus ok, kuid jah nagu kaste ütles: "oled aktiivne ka pârast korrahoidjaks saamist siis minugipoolest". Kui suudad hoida ka oma karistustest eemal hoidmist oleks tore. Minu hääl on Poolt.
-
Poolt, väga tore ja aktiivne mängija.
-
ütlen ausalt, et avaldus võiks olla pikem, aga muidu tiptop peasi, et uusi karistusi tulema ei hakka jne POOLT
-
Nõustun VanaPoisi ja S4ucy'ga.
Poolt! -
Poolt
-
Kui tuletada meelde ainu factionsi käitumist ja eelist andvate programmide kasutamist siis pigem ei aga ei soovi olla vanade teemade suhtes ülekohtune kuigi see factionsi season oli see.
Poolt -
@Hwunz Kus võtad et ma olen eelist andvaid programme kasutanud? Tunnistan et olen olnud väga ebaviisakas vanasti.
-
@egertike10
See vend ei peagi kuskilt midagi võtma, ta on reket, vana-hea reket. Ta lihtsalt laimab ja laimab kuni saab mis tahab. Pidevalt karistasin teda selle eest eelnevalt.Isiklikult olen igati poolt, väga mõistliku suhtumisega ja sõbraliku iseloomuga mängija oled seniks tundunud.
-
@hoaju Tänud!
-
poolt, tundub tore
-
Poolt!
-
Lisatud, lukku.