Ametivahetus (Abistajast Ehitajaks)
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kipto
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Kipto#5782
Vanus (vähemalt 13): 13 ➜ 14 (4. aprill)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud varesemalt serveris moderaator ning ka praegu seda kirjutades olen abistaja. Mul on olemas kogemusi meeskonnaga töötamisega, saan ka hästi hakkama tööjaotusega, nagu kes ehitab spawni, kes hubi jne ning tunnen enamik commande ja mida need commandid ka teevad.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiline tegevus on käia serveris aidata seal inimesi ning niisama juttuajada. Ka läheb see juurde, et ehitan vajadusel Spawne, hube, mape jms mida on vaja.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Nüüdsest on enamvähem kõik vajalik olemas serveris. Ka siia juurde tuleb minigames kus ma kavatsen veeta oma enamust aja. Alati aitab ka lagi removemine, kuid serveri versiooniks on 1.14 ning seda ei saa ise väga fixida.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivne: Oskan säilitada külma närvi ning oskan jaotada tööd ja muidugi ka ehitada
Negatiivne: Võin olla vahepeal musta huumoriga ning kõigile ei meeldi see lisaks olen harva natuke liiga pealetükkiv kuid muidu peaks täitsa hakkama saama.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ma ei ole saanud karistada Kännuka serveris k.a välistes serverites.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen peaaegu igapäev sees ning istun seal peamiselt 1-3 tundi, kuid see oleneb päevast. Hetkel olen rohkem ebaaktiivsem võrreldes milline ma kunagi olen kuna mul pole motivatsiooni istuda serveris ilma asjata ja jälgida chati päevad läbi. Loodetavasti suudab minigames mind rohkem aktiivsena hoida. Ehitada viitsin ma pea koguaeg.
Ning siin on ka paar klõpsu ehitistest mida olen ma ehitanud:
https://imgur.com/gallery/6OMDpP1 -
Poolt!!!
- Ta tegi mu spawneri poe ilusamaks
- Cmon ta ju hea ehitaja!
-
@Matu69 Tänud tagasiside eest!
-
poolt
väga hea ehitaja uwu -
poolt
oskab ehitada väga hästi -