Kandideerimine-maasikamees
-
Kasutajanimi: Maasikamees
Kontakt: Discord Meeldiv Maasikas#7819
Vanus: 15Kogemused & oskused: Kännukas olen praeguseks mänginud juba üle 20 tunni ja plaanin mängida ka edasi. Pole varem olnud osa ühestki meeskonnast, kuid sooviksin olla ja leida uusi oskuseid ja sõpru.
Tegevused serveris: Kännuka serveris olen praegu täiskohaga mesinik,hoolitsen loomade eest ja vahel ehk ehitab isegi mõne ehitise. Üritan võimalikult palju aidata teisi mängijaid.
Nõuanded: Mul esines probleeme rank fly-s. Kui Olin just joininud tegin /fly ja see ei töödanud. Seega soovitaksin sügavalt see asi üle vaadata.
Positiivsed & negatiivsed küljed: Enda kohta võiksin teiste inimeste arvamuste järgi öelda, et olen väga enesekindel ja selgesõnaline. Nende all mõtlen, et kui on mingi tegevus pooleli või midagi valesti siis ei tohi jätta asja sinnapaika vaid tuleb liikuda edasi ja leida asjale lahendus. Keegi teeb midagi valesti, sellest aru ei saa siis läheb vaja inimest kes mitte ei vaidleks temaga vaid ütleks ühe lause selge häälega et inimene aru saaks. Enda tumedamas küljes olen vahel liiga karm ja vahest kipun ka teistega natuke ülbe olema.
Karistused: Ma ei loeks seda päris karistuseks, aga vahepeal oli väike intsident ühe valvuriga äri teemadel.
Lisainfo: Kooli ja trenni tõttu pole saadaval hommikul ja mõndadel päevadel õhtul. Aega mängida on kas nädalavahetusel või argipäevade lõuna ja hilisõhtutel. Telefoni kaudu on ligipääs discordile.
Aitäh lugemast
-
VASTU!
Kandideerimis formaat on vale
-
@HolyPoison kuidas see vale on? kõik vajaminev ju teada
-
Vastu, nagu HolyPoison juba ütles; formaat on vale. Õige formaadi leiad https://foorum.kannukas.com/topic/4/kandideerimise-formaat/2
Proovi uuesti 10 päeva pärast
-
See postitus on kustutatud! -
@Vanapoiss Serveri kandideerimisele on määratud kindel formaat ja nii lihtsalt on. Kui isik ei loe, kuidas ja mida teha, mis ta siis serveri chatis peale hakkab?
-
Maasikamees ei ole 15
seda ma tean kindlasti -
ise öelnud mulle
-
- Vanuse valetamise kahtlustus
- Avaldus tehtud vabas vormis (tuleb kasutada seda formaati)
Vastu
kena õhtut.. -
Formaadi kallal pole teil mõtet norida. Kattub meie omaga peaaegu täielikult, lihtsalt veidi kokku koondatud. Antud olukorras on see viimane asi, mille kallal norida.
-
@Summy No kui Summy nii ütleb. Siis nii on Kuid ma lihtsalt tõin selle välja, sest Enne Sind, Summy, on see kirja pandud ja soovitud, et rahvas selle alusega teeks.
-
Erapooletu hetkel, oled serveris liiga uus ning võiksid veidi rohkem mängida, enne kui kandideerima hakkad.
-
mina olen poold et maasikamees saab meeskonda ta on väga tore ja aitab mind aladi hädast vällja.
-
xD
-
Ja rahvas ütleb Vastu
-
Vastu!
Valvur peaks teadma mis asjad on chatis lubatud, mis mitte. -
Lukku