HolyPoison tagasi meeskonda
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HolyPoison
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord HolyPoison#0496 / gmail [email protected]
Vanus (vähemalt 13): 23
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olin Kännuka meeskonnas Valvur ja Abistaja. Oskused on piisavad, et hakkama saada antud serveris. Olen olnud varem ka väga paljude serverite meeskonnaliige.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel arendan enda ala.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Tänu 1.15.1 saabumisele on hetkel palju vigu, Ma ei hakka loendama neid, aga näen, et juhtkond tegeleb sellega.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivseteks: Olen lahke, sõbralik ja oskan säilitada külma närvi. Negatiivsete alla võiks mainida eelneva lahkumise kaks põhjust: Kipun rääkima vahest teemadel, mis pole lubatud (Nüüd enam ei ole keelatud) ja võin veidi vastu rääkida rahvale. Negatiivseks on ka see, et ma võin vahest serverisse siseneda teistsuguses olekus (purjus). Püüan viimast vältida.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Meeskond saab vaadata. Neid on suhteliselt palju. Aga ma ei otsi neid juurde ja olgem ausad, need ei ole karmimate asjade eest saadud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): /onlinetime 120h 42m (Avalduse kirjutamise ajal vaadatud).
Kui on võimalik, sooviks saada tagasi Abistaja kohale, sest ma sooviks rahvast aidata. Meeskonna listi vaadates on vaid üks abistaja ja kas jõuab igalepoole? Olgem ausad, me kõik teame, et Valvuri amet mul selge ja ka Abistaja amet.Teie HolyPoison!
-
Poolt
-
Igati poolt! Väga tore isik
-
Tore.
-
poolt
-
Vastu, põhjus on see mis juhtus eelmine kord mille tõttu lahkusid.
-
Poolt
Kuigi ma arvan, et iga isik peaks alustama valvurist. -
Nagu ikka, jään kandideerimistel erapooletuks ning toon välja vaid mõned asjad.
- Abistajaks kandideerimine on mõeldud vaid Veteranidele. Kui soovid meeskonda saada, siis pead alustama ikkagi Valvurist.
- Ei oska öelda, kas selle süüks võib lugeda alkoholi mõju all oleku või isikupära, aga ignoreerisid korduvalt juhtkonna manitsusi ning soovitusi. Mainin ka ära, et jõudsid lahkumisavalduse enne vormistada, kui ma kaas-juhtkonnaliikmetelt sinu demote'mise kohta vastuse sain.
- Sinu lahkumisest on möödas umbes kuu aega, on see ikka piisav aeg? Oled suutnud oma tegude ja käitumise üle järgi mõelda?
-
@Summy Selle viimase ma jätan teie hinnata. Demote oleks põhjustanud mulle viimane situatsioon? Kui ma tegin "nalja" ühe liikme üle? Õigus?
-
See postitus on kustutatud! -
@Summy Selge. Kirjutasin võimalikult selgelt teise punktile lisa, ehk küsimuse. Aga ei, Rahu. See siin ei ole chat. Las jääda.
-
@HolyPoison Miks peaks sinu valmisolek olema meie otsustada? Sa pead ise teadma kas oled oma tegudest aru saanud või mitte. Ning demote oleksid sa saanud kõigi oma tegude eest kokku, mingid viimased situatsioonid ei olnud selleks eraldi põhjus.
-
@Summy Selge. Kui ma siiski tegin avalduse, tähendab see, et ma olen valmis. (Mul eli reaalselt kaks valusat kuud) pikemalt antud lugu ei räägi. Ma usun, et mul polnud vaja õppida millestki, vaid end kokku võtta. Avaldust ma poleks esitanud, kui ma ei tuinneks valmis olekut. Teie otsustada jääb punkt, kas teie silmis on mu jutus iva või see tõsi. Teie otsustada jääb see, kas ma veel sobin meeskonda? See on juhtkonna ja mängijate otsustada. Ma saatsin avalduse lootuses, et saan võimaluse, kuid kui ei saa, Olen viimase kahe kuu jooksul tundnud, et edasi tuleb alati minna! Iga löök teeb tugevamaks!
-
Ainult siis poolt kui sa tuled nebulosi avamisele
-
@Hwunz Kindlalt kohal.
Aga kuna? -
Isik tundub tore ja sõbralik.
Kindel Poolt -
Poolt, serverisse inimesi vaja.
-
Poolt!
-
Poolt!