Unban misu/Salajane [KARLPRO123 VAATA OLE HEA]
-
@xSAMURAIx pmst kandideerime meeskonda ja hakkame suvakalt inimesi karistama, proofi vaja pole, et isik midagi valesti tegi seega ¯\_(ツ)_/¯
-
Kedagi ei karistata ilma asjata. Ma usun, et inimesed, kes on valitud meeskonda teevad oma tööd ausalt ja õiglaselt.
-
@SaIajane ütles Unban misu/Salajane [KARLPRO123 VAATA OLE HEA]:
@xSAMURAIx ütles Unban misu/Salajane [KARLPRO123 VAATA OLE HEA]:
Kedagi ei karistata ilma asjata. Ma usun, et inimesed, kes on valitud meeskonda teevad oma tööd ausalt ja õiglaselt.
Ma usun et sa eksid
Igalühel on õigus omale arvamusele.
-
Aga tõesta seda. Usk =/= tõene
-
@Eutanaasia , see tõesti on ju tüütu. Keegi kasutab x-rayd siis vaja filmida, et kasutas. Seda ei saa alati ka koheselt teha. Chatis keegi rikub reegleid, siis tee ka pilt ja hoia alles juhuks kui keegi haukuma hakkab, et miks talle ban/mute pandi. Meeskonnal ei ole seda kohustust ja ma arvan, et ka ei peaks olema. Liiga ajakulukas. Vabatahtlik võib olla, aga mitte kohustuslik.
Ega ei ole väga raske vajutada f3 või shadowplay'ga instant replay'd kasutada, samuti ka chati logid. Vähemalt oleks siis meeskonnaliikmel midagigi, millega oma karistust põhjendada, mitte a la "teised ütlesid, ma panin banni" stiilis laduda siin kõigile.
-
Miks ma peaks vastama? Tahad, et me armu annaksime, aga ikkagi sülitad näkku.
-
Kuule sind hääletati mängijate poolt sealt välja + meeskond ei taha ka sinust midagi kuulda. Sa ei vaidle rohkem, sa oled mitmeid kümneid kordi karistada ja unbani saanud. See jääb nüüd viimaseks.
-
15 on piisav arv
-
Mis iba te ajate suust välja.
Reket, mis õigust sul veel üle on, et suud pruukida siin?
Sind on väntsutatud nii mitmeid kordi, unban ja ban.
Neid kordi on raske kokku lugeda, ilmselgelt ei soovi keegi sinuga tegemist teha.
Vähe sellest, et sind bannitakse, sa nurud rank'e ( alles hiljuti minult, dont deny it )
Another thing.
Võin omalt poolt lubada, et meeskond ei aja sellist kelbast Karlile, nagu sa väidad ( and thats coming from me ).
Kui sul pole vähimatki aimu, mis meeskonnas toimub, siis palun ära pruugi oma suud neil teemadel.
@salajane .
We know you fucked up, sinu proofi palve on lihtsalt lame, selle asemele, et oma jama tunnistada. So grow some balls, stop bothering the community and leave.
Thank you.
Bye -
ega jah kõik kes sinu unbannile vastu on, on vastumeelsed inimesed ja lollid
-
see on kõik sinu enda pärast, mitte meie pärast
-
Mingi lasteaia vaidlus lahti lastud? Tehke oma era chat ja jutustage seal palun.
@KarlPro123 otsusta lihtsalt ära juba, kas saab unbanni või mitte. Mu arust lihtsalt veidi imelik, et siin paugutakse rahvaga/meeskonnaga nii, kuidas ise tahetakse ja juhtkond laseb sellel juhtuda avalikult. Ma oleks isiklikult ammu ilma selle teema lukustanud juba. Minu arust aga Salajane täiega lahe vana... Aga jaa, tüütuks muutunud juba see, et tuled foorumisse ja üks ja samateema (teemas kommid ka sama korruse peal, kumbki allapoole ei lähe), aga lahendust ei leita!
-
Minu meelest väga, väga VÄGA selgeks tehtud, et ei saa unbani.
-
Minu proof on need pildid tolles vestluses, kus te kõik koos olite. Rääkisite seal XRAY kasutamisest pärast blokeeringu eemaldamist jms. Isegi kui teesklesite, siis mul ei ole aega lasteaia ja klounindusega tegeleda. Eriti veel kuna olin teile ühe võimaluse veel andnud ja kohe pärast seda jätkasite samamoodi. Pärast blokeeringu eemaldamist võiks käituda viisakalt ja mitte reegleid rikkuda. Mida teie tegite? Täpselt vastupidist.
-
On sul alles mune siin lõugu laiutada.
Aga mis seal ikka, tubli, jätka samas vaimus. -
igasugune pettus ja valetamine. Eriti kui üheks petta saajaks või kannatajaks on meeskonnaliige. Valetamise alla kuulub ka meeskonnaliikme töö häirimine, nt öeldes, et kasutad abistavaid programme, kuigi tegelikult neid ei oma.
(karistus - max 1 kuu blokeering, esimene kord hoiatus, teine kord blokeering vahemikus 3p - 1 nädal) -
Enne unban taotlemist võiks lugeda reegleid
-
Kui näha on, et inimese käitumises pole muutust võime ka pikemaks ajaks karistada.
-
ei igno,lihtsalt see teema on sul täielik lollus.
igasugune pettus ja valetamine. Eriti kui üheks petta saajaks või kannatajaks on meeskonnaliige. Valetamise alla kuulub ka meeskonnaliikme töö häirimine, nt öeldes, et kasutad abistavaid programme, kuigi tegelikult neid ei oma.
(karistus - max 1 kuu blokeering, esimene kord hoiatus, teine kord blokeering vahemikus 3p - 1 nädal)
loe see palun uuesti läbi. -
Said unbani, austa siis seda palun.Nagu KarlPro123 ütles siis sina enam unbani ei saa. (Kui on näha, et mängija käitumises pole muutuseid pärast bane võime ka karistust pikendada)