Gurikas Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Gurikas
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Gurikas#8756
Vanus (vähemalt 13): Vanuseks 16.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi palju. Nimetama neid ei hakka, aga paljudes serverites meeskonnas olnud ja hakkama saanud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel mängin Survivalit kõige rohkem. Arvatavasti hakkan täiesti uuesti kõike tegema, sest jagasin oma asjad laiali. Lisaks ootan huviga SkyBlocki, et seda grindima hakata.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt halba midagi ei näe. Küll aga näen seda, et meeskond ei suuda ennast kehtestada karistustega. Kui keegi otseses mõttes ülbitseb või häirib kedagi, siis ei ole mõtet teda serveris hoida, sest ta rikub teiste mängutuju. Lisaks võiks tõsta miinimum vanust kandideerimisel. 13 minu arust natuke liiga noor veel ja ei pruugi taluda kriitikat jne (on ka erandeid).
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Kui keegi mõnitab mind vms, siis ma ei tee seda vastu, saan läbi kõigiga, kes tahavad minuga läbi saada. Negatiivsed: Olen vahepeal eemal ja unustan ennast afki panna, mistõttu ei pruugi olla alati Chatis kättesaadav, nädalavahetusteti mind tavaliselt näha ei ole, sest viibin isa juures või panen möllu.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti, kuid põhjust ei mäleta.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu öeldud, siis nädalavahetusteti võib mind serveris näha väga vähe. Muul ajal olen õhtuti serveris peaaegu iga päev, vahepeal isegi öösiti. Vajadusel saab mind kätte peaaegu igalt poolt ja igal ajal. Võin jagada lahkelt oma Discordi ja Facebooki, et kõik kes vajaksid abi kasvõi öösel kell 4, saaksid seda.
TÄNAN TEID LUGEMAST!
-
Eem, Poolt?
-
Emm, Vastu! sa ei mängi siin serveris isegi.. (pead aitama farmi ehitada mul)
Playtime: 2hr 35min -
@Primka Survis kokku mänginud üle 50 tunni. Kuna vahepeal kassis ära, siis tegin pausi ja see playtime asi minu jaoks uus. Nüüd tuli haige MC hype tagasi ja hakkan mängima mitmes serveris korraga.. Ära põe, me teeme farmi valmis ja oleme miljonärid.
-
ja hakkan mängima mitmes serveris korraga.. Siis pole ju kännukas valvuri jaoks olemiseks aega?
-
Vastu, pole serveris pikalt näinud
-
@Vanapoiss Usu mind, on. Enamus oma päevast mängin Minecrafti ja ei veeda aega ainult ühes serveris. Ilmselgelt kui oman ränki, siis mängin Kännukas kõige rohkem.
-
Vastu. Pole serveris kordagi näinud ja täiesti tundmatu isik.
-
Tervist!
Vaatasin selle avalduse üle ja mõtlesin ka, et annan siit omapoolse vastuse. Tahaksin ära mainida, et avaldus on päris korralik, kuid need kommentaarid, mis siin all mulle vastu vaatasid tekitavad minus tunde, et sa ei ole eriti sobilik antud positsioonile(Valvur). Põhjendan ka veidikene ära:
-
Minu meelest peaks olema meeskonda kandideeritav truu ühele serveri, ma mõtlen selle all seda, et olema rohkem aktiivsem ja rohkem aega panustama, kui teistesse serveritesse.
-
"Ilmselgelt kui oman ränki, siis mängin Kännukas kõige rohkem." - Ilmselgelt, kui sa kandiderid meeskonda, siis sa peaksid ka olema niisama serverise aktiivsem, mitte ei ole nii, et kui ranki saad, siis oled alles aktiivsem.
Hetkeseisuga olen Gurikas kandidatuuri Vastu.
-
-
Teadet nähes avasin selle ning minagi panin tähele, et oma oma poolset arvamust siia avaldanud.
Ajame siis jutu lahti..
- Nagu ennist Skrollz mainis siis peaksid näitama rohkem aktiivsust ja tahet meeskonda saada ühes serveris mitte, et jooksed mitme erineva serveri vahel ringi.
- Teise Skrollzi väitel on juba põhjendatud sinu suhtumine serverisse, kui sa ei oma mingit auastet siis sina arvad, et ei peaks olema aktiivne ja olema serverile alati olemas, kas tahad öelda, et auastme saamisel oled aktiivsem kui lubatud? Siit küsimus.. kas sa kandideerid meeskonda ainult õiguste pärast?
- Sooviksin isiklikult teada mis serverites põhineb su varasem kogemustepagas või on see n.ö välja mõeldud legend, et end kogemuste kohalt paremaks teha.
- Nädalavahetus on aeg kus on just rohkem mängijaid tavaliselt ning siis ei ole teisi meeskonnaliikmeid seega kui sind ka pole siis inimesed jäävad abita.
- Ära anna lubadusi mida täita ei suuda, pean silmas "Võin jagada lahkelt oma Discordi ja Facebooki, et kõik kes vajaksid abi kasvõi öösel kell 4, saaksid seda."
Ei näe siin kandidatuuris mitte midagi positiivset peale sinu vanuse.
Kahju küll aga peab VASTU olema. -
isiku soovil lukku ja arhiivi.