Emestry valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Emestry
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Emestry#8178, [email protected]
Vanus (vähemalt 13): 14 aastane. ( 9. mai 15 )
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemused pärinevad kõigerohkem minu enda serverist mis on private ning ligi saavad ainult minu poolt whitelisti additud inimesed. Enda serveris olen nimelt õppinud panema protectioni, kickima, warnima jne. Ka Youtubest on vaadatud palju tutoriale ning see harjumus pole kuskile kadunud, kui millegagi hakkama ei saa teise monitori peal Youtube lahti ja otsingusse asi mida vaja teha. Üldiselt aga valdan kuni administraatori kohani commande.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu kõige suurem huvi Kännuka juhtkonnas oleks parandada seda kirjakasti. Mulle on nüüd viimased päevad mis ma Kännukasse tagasi olen liitunud silma jäänud natuke toxic või ebameeldib käitumine ning alles eile oli probleeme griifimise ja loata alal viibimisega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ei hetkel ei näe ma Kännukas midagi halba, kui välja jätta see, et donator ranki pükste asemel on kirjas "Donator Mõõk" ning ma arvan, et keegi kirjutas natuke liiga kiiresti.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivseteks külgedeks on :- Enamasti inimeste abistamine.
- Eelnev niiöelda töökogemus
- Tavaliselt külm närv kui ei prouatseerita.
Negatiivseteks külgedeks on : - Kirjavead kiiresti kirjutades ning vahepeal ma lihtsalt ei tea kuidas midagi kirjutatakse. ( Kui ei tea siis enamasti Googeldan).
- Kipun vahepeal inimesi tüütama ning ise ei saa sellest arugi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah aga kinda ei.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Räägin siis siia ühe loo kuidas ma falsebanni sain. Ühel ilusel päeval hakkan Kännukasse sisss logima kuid olen IP-banned. Unbanni sain 1h pärast kuna tegin unban avalduse ning mingi Freaky oli banninud kellegi IP ning see oli vist sama või midagi sellist.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Tavaline poiss kelle huviseks on IT-tehnika, mäesuusatamine ja jalgpall. Aktiivsuse kohapealt 7 päevaga umves 70h ning see eeldab 10 tundi päevas mida kindlasti ei võimalda minu tavapärane graafik. Tavalisel argipäeval saan sees olla umbes 4-5 tundi ma pakun. Ei oska seda teemat kuidagi lõpetada, niiet jään ootama Teie vastuseid. Kena ülejäänud elu teile!Edit : Olen saanud ka ühe hoiatuse. ( Hoiatus oli console poolt sa ma ei saanud aru mille eest. Tekst kirjakasti ei läinud aga McRonalds nägi seda ikkagi ).
-
Kena avaldus, ei leidnud vigu mis mida ma märkan tavaliselt kohe.
POOLT -
Tänud sulle @Hwunz.
-
Põnn on hää avalduse teinud. Serveris sees ma väga (vist) pole suhelnud ega tea, milline seal. Kuid olen poolt
-
Tänud ka sulle @HolyPoison .
-
Poolt, aga ei vastanud mulle mc's kell oli 17:09
-
Tänud teile kõigile kes juba vastanud on. Te teete mu näole suure naeratuse
-
Ok poolt
-
Tänud sulle @_S4ucy_ .
-
Poolt, avaldus on kenasti täidetud ning potentsiaalsust tundub ka olevat.
Edu!
-
Tänud @Kipto.
-
Üle 90. mängutunni survival serveris.
Poolt! -
Tänud @Vanapoiss .
-
Lisatud, lukku.