Valvuriks-Fadeks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Fadeks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Fadeks#1634
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi olen saanud 65h jooksul näiteks ei ole mõtet võtta võõraste inimeste tpasid vastu.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Lihtsalt survivali mängimine ja poe täitmine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ma leidsin ühe vea survivalis et ei saa xp-bottleid müüa signiga kuna 1täht jääb puudu ja siis to asi ütleb vale ID.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Ma saan igapäev serveris käia. Ma saan warnida või muteda inimesi kes chatti reegleid rikuvad.
Negatiivne: Pole kogemusi valvuriks olemisel. Ma käin koolis ja kooli ajal väga ei saa sees olla.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kuna 2inimest tulid meie alale nether portali kaudu ja me tapsime nad ära ja see läks tpakilli alla.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mängin minecrafti iga päev. Tavaliselt kuskil 5-10 tundi. -
Lühike, aga saab aru midagi.
Vastu Siiski vaatasin teisi ja noh Miks ka mitte -
Vastu.
- Sinu naljad on natuke imelikud ning sinu kohta on tulnud palju kaebusi.
- Mitte sa ei pea vaid sa lausa saad warnida jne.
Jäi mulje nagu sul oleks raske seda teha, et see su positiivsete külgede all oli.
Sorry @Fadeks aga kahjuks nii lihtsalt on.
-
-
Kogemuste all mõeldakse ikka kas oled olnud näiteks mõnes serveris meeskonnas jne.
Vastu -
@V2gaP6nev Meeskonnas pole old.
-
@Fadeks See, et sa tpd vastu ei võta pole nüüd küll kogemus.
-
Vastu, nagu Emestry mainis siis sinu kohta on tulnud palju kaebusi, avaldusega ei ole vaeva nähtud ja on kiirustatud. Kogemus ei ole see, et sa ei võta teiste tpa-si vastu, kogemus on mõeldud selle all, kas sa oled varem saanud hakkama meeskonna tööga ning kas sa tead kuidas ja mida sa pead tegema.
Edu!
-
Vastu
-
Sa ei ole avalduste kirjutamise Usuain Bolt. Vastu.
-
Eelnevalt on küll põhjused nimetatud kuigi toon need siiski kõik uuesti välja.
- Kogemuste all puudub vaja minev informatsioon
- Enda iseloomu külgede all pole seda tehtud nii nagu peab
- Puuduvad eelnevad kogemused meeskonnatööks
- Oled varasemalt karistada saanud reeglite rikkumise eest
- Aktiivsuse osas julgen kahelda, aga eks seda ole näha koolipäevadel
- Mitte arusaamine meeskonna/juhtkonna poolt antud käsklustest, toon näite "Nagu ennistki öeldi, ära postita teemasi arhiivi, arhiiv on lukustatud teemade jaoks."
- Kokkuvõttes puudub sul igasugune kogemus käituda väärikalt Kännuka Kommuunis ning ei kuula tähelepanelikult mis sulle öeldakse, kordad sama asja reeglit rikkudes pidevalt.
[!] Piisavalt põhjuseid miks VASTU olla ning arvan, et siin kohal võib juba teema sulgeda.
-
Nalja teed v? Kindlasti vastu!
-
Piisavlt inimesi vastu ja avaldus lühike ning isik on tpkillimise eest banni saand. Lukku Ja arhiivi