zentrics valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: zentrics
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zentrics#5721, facebook
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): MCs oli kunagi server nimega Daylight, ca 8 aastat tagasi, tõusin abiomanikuks atsike33 kõrval ning paari aasta pärast server suleti. Ülejäänud meeskonna kogemus jääb siiski MCst väljapoole. SAMP, Rust jms
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Faction, olen nüüdseks pikalt pausil olnud ning sooviksin naasta teie seltsi. Eelkõige aitaksin meeskonnal langetada õigeid otsuseid ning tõesti jään meeskonna olles vägagi erapooletuks, isegi kui tegu on ilmselgete rivaalidega. Meeskonda saades olen kindlasti valmis ohverdama rohkem aega ka teiste serverite abistamiseks/hooldamiseks (survival jms)
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Kuna Faction 4.0 on alles nõnda uus uuendus, siis alati saab midagi parem olla, kuid need asjad tulevad välja alles siis, kui mängijad on uue keskkonnaga kohanenud ning hakkavad tundma puudusi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Pos: Olen väga avameelne suhtleja ning olen juba pikaajaliselt täiesti külma närviga inimene. Jään igas olukorras erapooletuks ega kohte reeglite osas meeskonnaliiget ja tavamängijat erinevalt ebavõrdselt.
Neg: Olen kunagi silma jäänud ebasündse käitumisega kuid võin lubada, et see on muutunud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlasti olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: mitte midagi kriitlist ega kuritahtliku. Minimaalsed rikkumised.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus tuleb Faction 4.0'ga samamoodi nagu ta oli kunagi, oma 6-7h päevas kindlasti. -
Sa ei pannud kirja kelleks sovid saada.
-
@karu123 mb fixed
-
Mina pole sind küll sees näinud, seega hetkel vastu.
-
as i said
Aktiivsus tuleb Faction 4.0'ga samamoodi nagu ta oli kunagi
-
"tuleb"
-
hetkel võiks ikka tunde koguda ja mängijatega tutvuda
-
@V2gaP6nev Miks mu tunnid kadunud peaks olema
-
IMO ei saa ikka nii olla, et tuled ja saad kohe meeskonda.
-
@V2gaP6nev oleks ma siis uus mängija
-
still
-
Pole üldse näinud Hetlek Erapooletu
-
Hetkel Vastu kuna pole üldse näinud sind.
-
Eelmised vastajad - ma ei soovita teil siia kirjutada kui ei tea kellega tegu.
Vana hea zentrics tagasi, legendaarne, tugev vastane factionsis kuigi enne puhkusele minemist oli su käitumine alla igasuguste arvestuste.
Tore sind taas siin näha ning LUBAN kui su aktiivsus tõuseb ja tuled oma satsiga meile vasta siis minu käpad ka tõusevad.Pane julma!
Vana hea,
Reket -
@Hwunz mis siin vahet kes ta on? Praegu pole teda seeski näinud.
-
Mees valvuriks ära, rohkem mul öelda pole.
-
ZENTRICS JUMALAKS
Poolt (Y) -
Erapooletu
-
" Aktiivsus tuleb Faction 4.0'ga samamoodi nagu ta oli kunagi, oma 6-7h päevas kindlasti."
Meeskonna liige võiks muid asju ka mängida peale factioni -
@Vanapoiss
------------------------------------------------------------------------@zentrics ütles zentrics valvuriks:
Meeskonda saades olen kindlasti valmis ohverdama rohkem aega ka teiste serverite abistamiseks/hooldamiseks (survival jms)
------------------------------------------------------------------------