Martenee Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Martenee
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Martenee#4274
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olin kunagi ühes inglise kit pvp serveris "Staff". Ja omasin ka ise väikest serverit umb. 5 inimesega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tavaliselt olen ma kas Survival või Faction serveris, olen chatis aktiivne ja alati proovin teisi aidata.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ma isklikult igatsen SkyHubi see oli üldse miks ma hakkasin Kännuka serveris mängima, muidu on kõik enam vähem hea mõned pisivead on, aga see on arusaadav ja nagu olen aru saanud siis nendega tegeletakse.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on see, et olen (enda arust) sõbralik ja alati abivalmis, olen minecrafti kaua mänginud ja tean palju, lisaks olen ma ka väga optimistlik. Negatiivne on see, et vahel võin natuke kauem eemal olla kuna mul pole võimalust alati kodus viibida. Ja veel vahel võin kahjuks jääda teistele arusaamatuks, aga seljuhul tavaliselt seletan ikka lahti, et teised ilusti aru saaks.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Kunagi sain.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Sain ühe pisikese mute-i vist oli selle eest, et ropendasin, aga see oli kaua aega tagasi ja olen vahepeal arenenud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kunagi ammu olin kännukas aktiivne siis tegin pausi ja nüüd olen jälle mängima hakanud ja server on mulle väga huvitav tundunud. Tavaliselt olen nädalas peaaegu igapäev sees ja argipäeval umb 2-5 tundi nädalavahetuseti rohkem. -
Hetkel Vastu, sest online time näitab 10h.
-
Hetkel Vastu.
-
Hetkel Vastu.
-
Kui sa oled chatis aktiivne, siis peaksid olema ka üleüldiselt aktiivne.
Vastu -
.
-
@Ryxor ütles V2gaP6nev valvuriks:
Vastu, sest IN MY OPINION meeskonnaliige peaks olema vähemalt 15 aastat vana.
-
Lukku, isikul on 14h onlinetime.