Unban | Reket, rukkis8
-
Kasutaja(d) : Reket, rukkis8
Blokeeringu põhjus(ed) : Korduv reeglistiku rikkumine, karistustest kõrvale hiilimine
Karistaja(d) : VanaPoiss
Unban saamise põhjus(ed) : Soov mängida rahukult ning heade kavatustega. Soovin oma aega pühendada Kännuka serverile mängides kõige enam factions serverit.
Palun mitte teemat sulgeda.
Tulin Kännukase eelmine reede esmakordselt see aasta nimega rukkis8, ennist küsisin Karlilt kas mul on luba mängida ja kas ta ei pagenda mind ära. Minu rõõmuks sain ma poaitiivse sõnumi ning sain loa arga veeta Kännuka serveris. Kutsusin sõbrad ning hakkasime factionsis ennast üles arendama. Andsin Karlile läbi discordi privaatsõnumite tagasisidet ning järgmisel päeval sekkus juba VanaPoiss hakkas uurima miks ma ALTiga mängin. Sel päeval tuli ka üks aktiivne tiim factionsi juurde kelle ma kutsusin ning VanaPoiss tahtja mind pagendada kuigi Karl ütles mulle, et ta ei pagenda mind ning peaksin oma sõnavara valima siin viibijate suhtes kuigi levitati valet informatsiooni ning ma tegelikult ei ole siiani kellegile midagi halba öelnud. Aeg edasi hakkas VanaPoiss uurima eelmise aasta toimetuste kohta ja küsis meeskonnachati leakimise eest mult raha, ma ilmselgelt ei maksnud aga siiski saatis ta mulle üks või kaks screeni meeskonnavestlusest.
Mina soovin, et saaksin Unban kuna mind soovivad serverisse üsna paljud ja ma pole midagi korda saatnud 1.15 ajal. -
Ma ei tea mis teil enne 1.15.1 toimus siin aga siiani selles versioonis olen sinuga väga hästi läbi saanud ega näind, et sa teistega ei saaks. Olen unbani poolt.
-
Unbani vastu!
-
@Ruxxz meeskonnaliikmed kõik selle vastu kuna te ei märka enda piire. Teil põhjus olemas mind vihata aga nagu mida ma 1.15.1 tegin? Jään koguaeg teile jalgu.
-
Ma sammuti ei tea mis enne toimus, aga lähiajal olen rukkis8-ga hästi läbi saanud ja seda, et ta reegleid rikuks ei ole vähemalt tema alt-iga juhtunud niipalju kui ma olen näinud.
-
Mulle jääb siit tekstist ainult silma kuidas VanaPoiss ise leakis tavamängijale adminchati? Üks hullemaid rikkumisi administraatori poolt ei?
Reketita igav, unbani poolt
-
Olen pikka aega reketiga sõber olnud, ta on palju kraami kokku keeranud ja jamasi korraldanud, aga see on kõik minevik. Sellest ajast saadik kui Karl Lubas tal mängida serveris on ta olnud normaalne.
Unbani poolt. -
Sooviks pilte kuidas vanapoiss ise küsis raha sinult et tema leakiks adminchati.
Kas mitte sina ei olnud see kes raha pakkus? -
@_S4ucy_ enda arust tegin selle koha pealt nalja ei oleks soovinud ausalt öeldes seda meeskonnavestlust näha arvestades, et ma juba tean mis seal ilmselt räägitakse.
Hiljem saatis VanaPoiss mulle üks või kaks screeni meeskonnachatist ja saatis Paypali nime või olid see sina, ei mäleta täpselt. -
Mina ka ei tea mis teil oli too 1.14 jne aga kuna minu silmis 1.15.1 on Reket suhteliselt sõbralik saan läbi teeb nalja jne Poolt unbannile
-
Hakkasin hiljuti uuesti mängima, sain vanasti temaga normilt läbi ja saan ka nüüd.
Olen unbani poolt.
-
Kogemuste põhjal oskan öelda, et leiad ikka vanad teed uuesti. Sulle on antud korduvalt uusi võimalusi (ja ma ei saa üldse aru, miks seda tehtud on), kuid neid võimalusi ära kasutades oled suurema osa juhtkonnast ennast umbusaldama pannud. Teistele, kes siin all oma arvamusi avaldavad - ta võib tunduda normaalse käitumisega esimene nädal, ehk isegi kuu, aga varsti on ta jälle see-sama Reket, keda keegi vähegi intelligentsem isiksus ei salli.
-
@Summy ma sain banni suve lõpus, vist augusti kuus, septembris olin paariks päevaks tagasi ja eelmise reedeni olin ära, 1.15.1 ajal pole teinud ühtegi reeglistiku rikkumist ning olen käitunud väärikalt. Hoopis mind suunatakse vanale teele hõõrudes nina alla vanu teemasi mis pole tegelikult arutamiseks uuel aastal ja mis leidnud lõpuks tagajärjega lahenduse. Ei ole meeskonna vastu midagi kui ei oleks neid isikuid meeskonnas kes leiavad koguaeg vana teema mille kallal nokkida.
-
@Hwunz Sinu jutt ütles kõik ära. Kui meeskonnaliikmed suudavad sind suunata vanale rajale tagasi, siis ilmselgelt ei ole sa muutunud. Peaksid olema piisavalt tark ja teadlik, et need teemad tähelepanuta jätta ning oma normaalselt mängimist jätkata. Sa ei ole muutunud ning üsna pea suureneks jälle ka sinu karistuste nimekiri.
-
50 poolthäält või mitte midagi
-
@KarlPro123 saad ju isegi aru, et see võimatu, ma arvan, et nii palju hääli ei tuleks kokkugi ja serveris on suurem osa minu vastu kuna minu maine on üle paisutatud.
-
novot, kui suurem osa on vastu miks siis unban peaks tulema
-
@KarlPro123 seletan sulle lahti kuidas asi tegelikult on..
Kännukas on pooled tegelikult uued mängijaid ning ei tea mind varasemalt.
Ütleme nii, et 50% hetke mängijaskonnast ei tea mind, 25% on vanu mängijaid kes teavad ja tahavad mu ban ja 25% on isikud kes teavad mind aga on erapooletud ja kes tahavad mu unban. -
mingi uurimustöö tegid, et seda kõike nii täpselt tead?
-
@ScoobyDudu viskasid kildu või?