Unban | Reket, rukkis8
-
Unban vastu.
-
@Summy ma olen muutunud, 1.15.1 ajal paljud meeskonnaliikmed rääkisid vanu teemasi ja voice channelis ei käitund minuga just kõige viisakamalt ning ma panin käe rusikasse ning ei hakanud seal samalt vastama vaid lahkusin ning jätsin sellega hüvasti. Miks ma peaksin jätkama samas vaimus nagu eelmised korrad peale võimaluste saamist kui ma tean, et peale seda VIIMAST võinalust on mul igavesti haamer peakohal ning Unabni tegemine ei tuleks kõne allagi. Ma olen arusaanud oma vigadest ning enda käitumist ja suhtumist muutnud Kommuuni rahva suhtes aga mulle ei vastata samaga meeskonna poolt.
-
@Fadeks mis on teie põhjuseks, me pole isegi serveris kokku puutunud.
Ma ei taha midagi öelda ja keelata vastu olla. -
Ei leia piisavat põhjust, miks sulle anda luba taas mängimiseks siin kommuunis.
1.15 ei ole piisav faktor, et anda õigustust su ''muutusele''.
Tegelikkuses oled ju siiski see vana, hea tülinorija.
Uus aasta ei muuda inimest.
Inimene muudab end ise.
Olen unban vastu. -
@Horizon saan aru, et raske uskuda aga ma olen oma suhtumist ja käitumist parandanud.
-
Vastu, oled oma maine -20 teinud
-
Reketile EI! rukkis8 ka EI Loodame, et ei kohtu serveris
-
@Hwunz ütles Unban | Reket, rukkis8:
@KarlPro123 seletan sulle lahti kuidas asi tegelikult on..
Kännukas on pooled tegelikult uued mängijaid ning ei tea mind varasemalt.
Ütleme nii, et 50% hetke mängijaskonnast ei tea mind, 25% on vanu mängijaid kes teavad ja tahavad mu ban ja 25% on isikud kes teavad mind aga on erapooletud ja kes tahavad mu unban.Show me the data used to come to this conclusion.
-
Unbanned, peale jääb permanent mute. Uue reeglipunkti rikkumisel kaasneb karistus koheset tagasi.
Lukku ja arhiivi.