Maku04 abistajaks
-
Mängusisene kasutaja nimi: Maku04
Kontakt: Discord Maku #3475
Vanus: 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Kahjuks pole ennem serveris abistanud. Oskan kasutada: karistuskäsklusi, WorldEdit ja natuke Guard käsklusi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamus ajast jälgin vestlust ja mängin survivali.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Vahetevahel näen vestluses kaklusi ja arusaamatusi. Olen alati valmis muredele vastusi ja kompromisse leidma.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Ei lähe kergelt närvi ja üritan alati leida probleemidele lahenduse. Oskan enam-vähem hästi ehitada (sõbrad kiidavad). Proovin situatsioone hoida lõbusana. Olen aktiivne tööpäevadel. Negatiivsed küljed oleks, et tegelen pigem vestlusega kui worldeditiga jne. Iga nädalavahetus ei ole võimelust otsekoheselt aktiivne olla.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kahjuks jah.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Sain mute 2h. Minu arvates ei väärinud seda. Kasutasin capsi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus: Olen aktiivne peale kooli (hiljemalt lõppeb 16.00). Nädalavahetustel igakord ei saa jalamaid serverisse tulla. Discordis olen active koguaeg väljaarvatud kui magan.
Lisainfo: Kiire õppija, Minecrafti mänginud aastaid. -
WE'd ja WG'd oskusi pole sul tarvis Valvur olles kuigi karistuskäsklustest on kasu küll kui tead, server kasutab LiteBans pluginat karistamiseks.
uhm.. annan poolt hääle
-
Ainult veteranid saavad kohe abistajateks kandideerida.
-
- Pole piisavalt silma jäänud.
Vastu!
- Pole piisavalt silma jäänud.
-
Sai just mute. Vastu
-
ngl su nimi juba kõlab sedasi, et sa tahad valvuriks tahelepanu parast. Vastu
-
@V2gaP6nev Minu arvates mute ei olnud välja teenitud aga okei.
-
@Ryxor Kasutan seda nime igalpool. Ei ole selleks, et abistajaks saada. Täitsa okei minu arvates kui ma abistajaks ei saa lihtsalt arvasin, et proovin ära.
-
Kui sa kandideerid siis peaks ikka teadma et Abistajaks kohe ei saa. Esimesena pead kandideerima Valvuriks nii ka sellepärast olen ma Vastu!
-
Vastu kuna tsiviil ei saa abistajaks kandideerida.
-
Vastu, põhjused eelnevalt välja toodud.
-
@Fadeks Vabandused, ajasin rangid segamini.
-
@Ruxxz Enamus ajast abistan teisi kõnede teel.
-
Davai teeme 7 VASTU Ära, plz tee pikem avaldus järgmine kord onju
-
Vastu, põhjused eelnevalt nimetatud.
-
Vastu, põhjused mainitud.
-
.legit
Vastu.
-
Kahjuks ei sobi. Lukku.