Fadeks-Valvur
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Fadeks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Fadeks#7748
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi on nii palju ,et olen olnud abistaja Legenide serveris. Hoian chatis korda. Vastan ka küsimustele. Õpin kiirelt commandeid kui vaja.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel ma mängin rohkem survivalis. Viimasel ajal olen hakanud mängima ka skyhubi. Kui ma selle ranki saaks hoian ma teistel serveritel ka silma peal.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel ma ei näe midagi halba. Kuid discordi võiksite lisada sellise plugina ka tavalistele mängijatele ,et saab discordis rääkida serveri inimestega.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse) :Positiivsed Ma suudan hoida külma närvi. Vastan küsimustele kui kellegil on mingeid probleeme. Ma aitan kõiki nii palju kui suudan ja olen väga sõbralik. Negatiivsed Mõndadel sõnadel ei pruugi kirjapilt õige olla. Mõnikord unustan ennast afki panna.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kunagi ma kasutasin abistavaid programme.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mina mängin mc-d ainult Kännuka serveris. Saan igapäev olla koolipäevadel vähemalt 4h. Survival 157h, skyhub 4h, OPSurvival 4h.
Poolt: 2
Vastu: 0
-
POOLT!
-
ma usun et essad korda POOLT
-
Mina olen hetkel erapooletu. Avaldus natuke lühike ja sisutühi minu jaoks. Lisaks ei loe mina positiivseks küljeks ka seda, et vastate küsimustele kui kellegil probleeme tekib. Pigem on see Teie töö kui olete meeskonnas. Täiendage natuke oma avaldust ja on võimalus, et muudan oma häält.
-
@Gurikas Tehtud
-
Olen kindlalt Vastu, sest isik on saanud eelnevalt karistada ja Avaldusega oleks võinud rohkem vaeva nähtud kuna hetkel tundub et avaldus on kiiresti valmis tehtud ja siia pandud.
-
POOLT Täiesti normaalne isik
-
Poolt, kuigi avaldus oleks võinud natuke pikem olla
-
ItsMe selgitas juba ära.
Vastu! -
Nõustun ItsMe-ga, Vastu.
-
Fadeks ehk Bangex
Suht tihti tuli teateid, et fadeks proovis teha tpkill või fadeks tegi tpkill.
Ja isikul leiduvad värskeid karistusi seega lukku ja arhiivi.