PDJ -Valvuriks
-
**Teie mängusisene kasutajanimi:PDJ
Kontakt (vajalik discordi olemasolu)Pohhujist#6638
Vanus (vähemalt 13):13 1 kuu pärast 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Hetke seisuga pole olnud mitte ühegis serveris ,aga tajun enam vähem commande nt prott/ban/ jne
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Põhiliselt mängin survivalit ja skyhubi aga kui saan valvuriks hakkan hoidama tervel serveril silma peal ,et hoida korda
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Hetkel küll ei näe,Minu arust on täiest tipp topp server
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):POSITIIVSED: Abistan teisi inimesi kui kellegil on nt probleem,suudan hoida külma närvi ja olen sõbralik NEGATIIVSED:Vahel kirjutan kirjavigadega,Olen vahepeal serveris eemal ja olen sees aga ei kirjuta /afk ja see tõttu pole ma suuteline vaatama inimestele/probleemidele
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Jah 2/3a tagasi
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Ma ei mäleta enam
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Mängin tavaliselt kännukat igal võimalikult võimalusel aga põhiliselt koolist tulles õpin ära ja tulen servu /onlinetime 71h -
Poolt.
-
Sammuti poolt.
-
Kindlalt Vastu kuna avaldust on halb lugeda ja liiga lühike(Oleks võinud rohkem vaeva näha)
-
@ItsMe420 Mis mõttes halb lugeda ?
-
Erapooletu.
-
Ei tea kas asi minust aga tundub nagu sa pole serveris mänginud mitte kunagi. Vastu. (Ei ole silma küll jäänud)
-
Vastu
- Pole serveris kordagi silma jäänud.
- Avaldus lohakalt tehtud.
-
Avaldusega nähtud vähe vaeva. VASTU
-
kõik põhjused öeldud VASTU
-
Vastu, pole isikut kordagi serveris näinud, ning avaldusega pole vaeva nähtud.
-
"Vahel kirjutan kirjavigadega" Terve su avaldus oli kirjavigu täis.
It's a no from me. -
Vastu!
Põhjused juba eelnevalt välja toodud. -
Ei sobi kahjuks hetkel meeskonda. Lukku.