Kandideerimine Abistajaks - Msi4You
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Msi4You
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord: Msi4You#0580
Vanus (vähemalt 13): 29
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen kursis meeskonnatööga. Kogemuste pagasit samuti jagub. Tean vajalikke käsklusi. Oskan meeskonna liikmena suhelda mängijatega. Olen erapooletu. (ka need kaks viimast on omamoodi oskused)
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, karakteri arendamine, mängjaskonnaga suhtlemine ja teiste aitamime.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkeseisuga olen näinud probleeme osade mängijate suhtumises teistesse. Aga seda paraku tuleb ette igas serveris. Mõnikord muidugi antakse korduvalt reegleid rikkunud ja juba uue võimaluse saanud mängijale siiski veel uus võimalus, mis minu arvates ei ole õige.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Sõbralik, abivalmis, rahulik. Mõnikord liiga leebe, mõnikord liiga range, aga kumbagi ilma põhjuseta pole veel Kännuka serveris õnneks ette tulnud(kui leebe või range, sõltub muidugi ka olukorrast).
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): 2-3 tundi päevas nädala sees kindlasti, nädalavahetusel ka võimalusel kauem.Vabandan, kui taotlus on natuke lühike, aga kuna mitmeid kordi kandideerinud varem, siis pole väga midagi uut kirjutada. Loodan, et taotlus on siiski piisavalt informatiivne.
-
Kelleks te kanditeerite?
-
@Fadeks Vabandust, panin taotluse vormi järgi pealkirja. Pealkiri muudetud.
-
Kahjuks pean vastu olema, kuna onlinetime näitab 19h.
-
Meeskonda on vaja inimesi, kes oskavad karistada ja saavad aru, et ei ole mõtet hoida mängijaid, kes rikuvad teiste mängutuju. Tugev poolt hääl Sulle! Loodan tõesti, et saad meeskonda.
Kui millegi kallal norida saaks avalduses, siis tõesti pikkuse ja negatiivsete külgede osas. Leian, et oleks võinud natukene rohkem vaeva näha. Aga kuna tõid ise ka välja selle, et oled varasemalt mitu korda kandideerinud, siis mõistan.
-
@V2gaP6nev 19h muidugi nüüd, mitte kokku üldse nädalaga see 19h aga siiski aitäh hääletamast
Edit: Mul näitab mc, et 26h https://www.upload.ee/image/11017920/tunnid.png
-
Lisatud, lukku.